Τελευταία νέα
ΑρχικήΑερομεταφορέςΝέα βάση στο Μόναχο για την Transavia
Αεροπορικές εταιρείες

Νέα βάση στο Μόναχο για την Transavia

Από τον Μάρτιο του 2016, 18 προορισμοί θα είναι διαθέσιμοι για αναχώρηση από το Μόναχο προς την Ευρώπη και τη Μεσόγειο. Οι πρώτες διαθέσιμες πτήσεις θα ξεκινούν από 19 ευρώ (απλή μετάβαση). Η Transavia είναι η πρώτη αεροπορική εταιρεία χαμηλού κόστους που δημιουργεί βάση στο Μόναχο.

Η Air France-KLM επιβεβαίωσε την απόφαση της Transavia να ανοίξει μια νέα ευρωπαϊκή βάση στο Μόναχο από τον Μάρτιο του 2016. Η εταιρεία χαμηλού κόστους του ομίλου πρόκειται να προσφέρει στους πελάτες της 18 προορισμούς* με αφετηρία τη Γερμανία και με προορισμό το Βέλγιο, την Κροατία, τη Δανία, την Ισπανία, τη Γαλλία, την Ιταλία, το Μαρόκο, την Ολλανδία και την Πορτογαλία. Με 4 Boeing 737-800 να έχουν έδρα το Μόναχο, η Transavia θα λειτουργήσει περισσότερες από 101 εβδομαδιαίες πτήσεις με αναχώρηση από την πρωτεύουσα της Βαυαρίας, καθ’όλη τη διάρκεια της καλοκαιρινής περιόδου του 2016.

Στόχος της εταιρείας είναι να αναπτύξει τις δραστηριότητές της, αναχωρώντας τόσο από την Γαλλία και την Ολλανδία, όσο και από άλλες ευρωπαϊκές χώρες προκειμένου να εντοπίσει όλες τις ευκαιρίες ανάπτυξης στην ευρωπαϊκή αγορά χαμηλού κόστους. Πρόκειται για έναν βασικό πυλώνα της στρατηγικής του Ομίλου Air France-KLM μέσα στα πλαίσια του προγράμματος Perform 2020.

Οι πτήσεις που θα αναχωρούν από το Μόναχο θα εκτελούνται από γερμανικά πληρώματα που θα έχουν έδρα εκεί. Έτσι η Transavia θα δημιουργήσει 120 θέσεις εργασίας στην περιοχή, ενσωματώνοντας έμπειρους πιλότους και συνοδούς στο δυναμικό της.

Η Transavia επεκτείνει την εμπορική της δραστηριότητα στις πτήσεις χαμηλού κόστους που αναχωρούν από την Γαλλία, την Ολλανδία και σύντομα από τη Γερμανία, προς την Ευρώπη και τη Μεσόγειο. Οι στόχοι ανάπτυξης της εταιρίας είναι να γίνει η αγαπημένη των επιβατών, να διατηρήσει την ηγετική της θέση στην Ολλανδία και να γίνει η κορυφαία αεροπορική που αναχωρεί από το Αεροδρόμιο Orly του Παρισιού για την Ευρώπη το 2015. Πραγματοποιεί πτήσεις προς ηλιόλουστους προορισμούς αλλά και προορισμούς για χειμερινά σπορ, καθώς και μια ευρεία επιλογή για city breaks στις κυριότερες ευρωπαϊκές πόλεις. Αυτό το χειμώνα, η εταιρεία εξυπηρετεί περισσότερους από 110 προορισμούς στην Ευρώπη και τη Βόρεια Αφρική. Επιπλέον, ο στόλος της κατά το τέλος του 2016 θα αποτελείται από σχεδόν 70 αεροσκάφη.  

*Μπάρι, Μπολόνια, Βρυξέλλες, Κατάνια, Κοπεγχάγη, Ντουμπρόβνικ, Αϊντχόβεν, Φάρο, Μαρακές, Νάπολη, Παλέρμο, Πάλμα ντε Μαγιόρκα, Παρίσι-Orly, Πίζα, Πόρτο, Σεβίλλη, Βαλέντσια, Βενετία.

Εκδότης - Διευθυντής Σύνταξης - Travel Media Applications | Ιστοσελίδα | + Άρθρα

Συνεκδότης του TravelDailyNews Media Network από το 1999 που περιλαμβάνει τρεις εκδόσεις για τη Διεθνή αγορά, τις αγορές της Ασίας και του Ειρηνικού και την αγορά της Ελλάδας και της Κύπρου.

Είναι υπεύθυνος για την στρατηγική ανάπτυξη του δικτύου, τις συνέργειες, και τη διεθνή αγορά.

26/04/2024
25/04/2024
24/04/2024
23/04/2024
22/04/2024
19/04/2024