Τελευταία νέα
ΑρχικήΑερομεταφορέςΠεραιτέρω επέκταση της Etihad Airways στην ανατολική Ασία
Αεροπορικές εταιρείες

Περαιτέρω επέκταση της Etihad Airways στην ανατολική Ασία

Η Etihad Airways ξεκινά πτήσεις κοινού κωδικού προς το Χόνγκ Κόνγκ από τις 24 Μαρτίου 2013, σε συνεργασία με την Air Seychelles.

Η Etihad Airways, ο εθνικός αερομεταφορέας των Ηνωμένων Αραβικών Εμιράτων, θα ξεκινήσει πτήσεις κοινού κωδικού προς το Χόνγκ Κόνγκ από τις 24 Μαρτίου 2013, και η διάθεση εισιτηρίων για το εν λόγω δρομολόγιο έχει ήδη αρχίσει. Οι τρεις εβδομαδιαίες πτήσεις μεταξύ Άμπου Ντάμπι και Χόνγκ Κόνγκ θα πραγματοποιούνται από το μετοχικό συνεργάτη πτήσεων κοινού κωδικού, την Air Seychelles.

Οι νέες συμπληρωματικές πτήσεις ενισχύουν την επέκταση της Etihad Airways στην ηπειρωτική Κίνα ακολουθώντας την έναρξη της πρώτης πτήσης στο Πεκίνο τον Μάρτιο του 2008 μέχρι και τις πιο πρόσφατες στο Τσενγκτού το Δεκέμβριο του 2011 και στη Σαγκάη τον Μάιο του 2012.

Ο James Hogan, πρόεδρος και γενικός διευθυντής της Etihad Airways, δήλωσε: “Η ταχέως αναπτυσσόμενη οικονομία του Χόνγκ Κόνγκ και η ακμάζουσα μεσαία τάξη έχουν φέρει ιδιαιτέρως σημαντική αύξηση στον αριθμό των επιβατών τα τελευταία χρόνια. Το νέο δρομολόγιο συνδέει δύο από τα κορυφαία διεθνή οικονομικά και τουριστικά κέντρα, μία κίνηση που πιστεύουμε πως θα τονώσει την ανάπτυξη του εμπορίου και των συναλλαγών μεταξύ των Ηνωμένων Αραβικών Εμιράτων και της Κίνας, που αποτελεί τον δεύτερο μεγαλύτερο εμπορικό συνεργάτη των ΗΑΕ”.

“Το πρόγραμμα πτήσεων θα προσφέρει στους επιβάτες από το Χονγκ Κονγκ αδιάλειπτη συνδεσιμότητα μέσω του κόμβου της Etihad Airways στο Άμπου Ντάμπι, προς βασικούς προορισμούς στις χώρες του Αραβικού Κόλπου και ευρωπαϊκούς προορισμούς όπως το Ηνωμένο Βασίλειο, τη Γαλλία, τη Γερμανία και την Ιρλανδία”, κατέληξε ο κ. Hogan.

Εκδότης - Διευθυντής Σύνταξης - Travel Media Applications | Ιστοσελίδα | + Άρθρα

Συνεκδότης του TravelDailyNews Media Network από το 1999 που περιλαμβάνει τρεις εκδόσεις για τη Διεθνή αγορά, τις αγορές της Ασίας και του Ειρηνικού και την αγορά της Ελλάδας και της Κύπρου.

Είναι υπεύθυνος για την στρατηγική ανάπτυξη του δικτύου, τις συνέργειες, και τη διεθνή αγορά.

01/12/2023
30/11/2023
29/11/2023
28/11/2023
27/11/2023
24/11/2023