Τελευταία νέα
ΑρχικήΑερομεταφορέςΞεκίνησε το καθημερινό δρομολόγιο της Etihad Airways, Άμπου Ντάμπι – Λος Άντζελες
Αεροπορικές εταιρείες

Ξεκίνησε το καθημερινό δρομολόγιο της Etihad Airways, Άμπου Ντάμπι – Λος Άντζελες

Το Λος Άντζελες είναι ο τέταρτος προορισμός της Etihad Airways, μαζί με το Σικάγο, τη Νέα Υόρκη και τη Ουάσινγκτον, στο διαρκώς επεκτεινόμενο δίκτυο της αεροπορικής στις Ηνωμένες Πολιτείες.

Η Etihad Airways, ο εθνικός αερομεταφορέας των Ηνωμένων Αραβικών Εμιράτων, ξεκίνησε την 1η Ιουνίου το καθημερινό δρομολόγιο EY 171 μεταξύ Άμπου Ντάμπι (AUH) και Λος Άντζελες (LAX).

Το Λος Άντζελες είναι ο τέταρτος προορισμός της Etihad Airways, μαζί με το Σικάγο, τη Νέα Υόρκη και τη Ουάσινγκτον, στο διαρκώς επεκτεινόμενο δίκτυο της αεροπορικής στις Ηνωμένες Πολιτείες. Η πρόσβαση της Etihad Airways στην Αμερική θα αυξηθεί στις 3 Δεκεμβρίου 2014 με την προσθήκη απευθείας πτήσεων στο Dallas/Fort Worth International Airport.

Ο James Hogan, πρόεδρος και γενικός διευθυντής της Etihad Airways, δήλωσε: “Το Λος Άντζελες είναι ένας από τους κυριότερους ταξιδιωτικούς προορισμούς και μία εμβληματική πόλη. Είμαστε ενθουσιασμένοι που έγινε μέρος του παγκόσμιου δικτύου της Etihad Airways.

Η ευρύτερη περιοχή του Λος Άντζελες με περισσότερους απο 18 εκατ. κατοίκους, αποτελεί την 2η σε πληθυσμό πόλη στις Ηνωμένες Πολιτείες. Όλοι οι κάτοικοί της μπορούν πλέον να μεταβούν στο Άμπου Ντάμπι με απευθείας πτήσεις και από εκεί να συνεχίσουν προς τη Μέση Ανατολή και την Ινδική χερσόνησο”.

Το δρομολόγιο για Λος Άντζελες αναμένεται να είναι ιδιαίτερα δημοφιλές για επιβάτες που θέλουν να ταξιδέψουν στην Καλιφόρνια και θα έχουν την ευκαιρία να απολαύσουν τη φημισμένη εξυπηρέτηση πελατών και τις υπηρεσίες της Etihad Airways…

Όλοι οι έλεγχοι επιβατών και αποσκευών (έλεγχος διαβατηρίων, τελωνείο και αγροτική επιθεώρηση) πραγματοποιούνται στο Άμπου Ντάμπι πριν την επιβίβαση στο αεροσκάφος περιορίζοντας έτσι τις διαδικασίες αυτές κατά την άφιξη στις Ηνωμένες Πολιτείες.

Η Gina Marie Lindsey, διευθυντικό στέλεχος των Διεθνών Αεροδρομίων του Λος Άντζελες, δήλωσε: “Είμαστε ενθουσιασμένοι που η Etihad Airways επέλεξε το αεροδρόμιο LAX, μία πύλη στον κόσμο, για αυτό το νέο, ιστορικό δρομολόγιο και τους συγχαίρουμε θερμά στην πρώτη πτήση που εγκαινίασαν.

Η Etihad Airways εντάσσεται στην εντυπωσιακή λίστα των διεθνών αερομεταφορέων που πλέον μπορούν να προσφέρουν στους επιβάτες μία εξελιγμένη και εξαιρετικού επιπέδου εξυπηρέτηση πελατών με το άνοιγμα του Tom Bradley Terminal”.

Το αεροσκάφος που εξυπηρετεί αρχικά το δρομολόγιο με ένα ευρύχωρο Airbus 340-500 τριών καμπινών μπορεί να εξυπηρετήσει 240 επιβάτες σε 12 σουίτες Πρώτης Θέσης, 28 θέσεις Business με καθίσματα που γίνονται κρεβάτι και 200 θέσεις στην Οικονομική καμπίνα.

Από τα μέσα Ιουλίου το δρομολόγιο θα εξυπηρετεί ένα ευρύχωρο Boeing 777-200 LR τριών καμπινών που θα περιλαμβάνει 237 θέσεις: 8 σουίτες Πρώτης Θέσης, 40 Business θέσεις που γίνονται κρεβάτι και 189 θέσεις στην Οικονομική καμπίνα.
    
Η Etihad Airways έχει ψηφιστεί ως η “Κορυφαία Αεροπορική Εταιρεία στον Κόσμο” πέντε φορές στα World Travel Awards. Η Πρώτη Θέση της αεροπορικής προσφέρει στους επιβάτες προσωπικό σεφ, η Business θέση προσφέρει ειδικά εκπαιδευμένο manager τροφοδοσίας, ενώ οι οικογένειες και στις 3 καμπίνες απολαμβάνουν τα οφέλη της Ιπτάμενης Νταντάς της αεροπορικής εταιρείας.

Στη φωτογραφία, οι επιβάτες στην πρώτη πτήση από το Άμπου Ντάμπι προς το Λος Άντζελες παρέλαβαν αναμνηστική πλακέτα σκηνοθέτη από το Hollywood που ανέγραφε πληροφορίες για την πτήση.

Εκδότρια - Αρχισυντάκτρια - Travel Media Applications | Ιστοσελίδα | + Άρθρα

Η Βίκυ είναι συνιδρυτής της Travel Media Applications και υπεύθυνη για την αρχισυνταξία των TravelDailyNews Greece & Cyprus και TravelDailyNews International.
Στην εταιρεία έχει αναλάβει την οικονομική διεύθυνση.

26/04/2024
25/04/2024
24/04/2024
23/04/2024
22/04/2024
19/04/2024