Τελευταία νέα
ΑρχικήBriefingsΑντικατάταση μέλους του ΔΣ του ΤΑΙΠΕΔ

Αντικατάταση μέλους του ΔΣ του ΤΑΙΠΕΔ

Η κα Άννα Ζωηρού αντικαταστάθηκε από μέλος του Διοικητικού Συμβουλίου του ΤΑΙΠΕΔ, με απόφαση της Γενικής Συνέλευσης τουΤαμείου. Το ΤΑΙΠΕΔ δε σχολιάζει τις δηλώσεις της, ωστόσο, επισημαίνει τα εξής: “Τα […]

Η κα Άννα Ζωηρού αντικαταστάθηκε από μέλος του Διοικητικού Συμβουλίου του ΤΑΙΠΕΔ, με απόφαση της Γενικής Συνέλευσης του
Ταμείου. Το ΤΑΙΠΕΔ δε σχολιάζει τις δηλώσεις της, ωστόσο, επισημαίνει τα εξής: “Τα μέλη του Διοικητικού Συμβουλίου του ΤΑΙΠΕΔ, ορίζονται από το Ελληνικό Δημόσιο και δεσμεύονται με υποχρεώσεις εχεμύθειας. Καλούνται δε να λειτουργήσουν και να υπηρετήσουν με ακεραιότητα, διαφάνεια και αποτελεσματικότητα τους σκοπούς του Ταμείου. Ταυτόχρονα, οφείλουν να συναινέσουν στην αξιοποίηση της δημόσιας περιουσίας με τον καλύτερο δυνατό τρόπο, διασφαλίζοντας τη νομιμότητα των διαδικασιών, αλλά και το υψηλότερο δυνατό τίμημα, μέσα στα συμφωνημένα χρονοδιαγράμματα. Σε κάθε εταιρεία ή οργανισμό, οπουδήποτε στον κόσμο, εφόσον κάποιο μέλος του Διοικητικού Συμβουλίου αδυνατεί να υπηρετήσει το ρόλο του μέσα στο συγκεκριμένο πλαίσιο, για οποιοδήποτε λόγο ή σκοπιμότητα, είτε θέτει τον εαυτό του εκτός του οργανισμού, είτε αντικαθίσταται, ώστε το Διοικητικό Συμβούλιο να μπορεί να επιτελέσει απρόσκοπτα το έργο του”.

Editors - Travel Media Applications | Ιστοσελίδα | + Άρθρα

Η συντακτική ομάδα του TravelDailyNews Greece & Cyprus διαθέτει πάνω από 35 χρόνια εμπειρία σε Β2Β τουριστική ειδησεογραφία καθώς επίσης και σε θέματα marketing και επικοινωνίας.

26/04/2024
25/04/2024
24/04/2024
23/04/2024
22/04/2024
19/04/2024