Τελευταία νέα
ΑρχικήBriefingsCertificate of Excellence για το Lyttos Beach Resort από το TripAdvisor

Certificate of Excellence για το Lyttos Beach Resort από το TripAdvisor

Ταξιδιώτες από όλο τον κόσμο χάρισαν στο Lyttos Beach Resort του Ομίλου Παντελή Σαπουνάκη, τη διάκριση “Certificate of Excellence” του TripAdvisor. Με βάση την εμπειρία που αποκόμισαν κατά τη διαμονή […]

Ταξιδιώτες από όλο τον κόσμο χάρισαν στο Lyttos Beach Resort του Ομίλου Παντελή Σαπουνάκη, τη διάκριση “Certificate of Excellence” του TripAdvisor. Με βάση την εμπειρία που αποκόμισαν κατά τη διαμονή τους, επισκέπτες από όλον τον κόσμο βαθμολόγησαν και αξιολόγησαν τις υπηρεσίες φιλοξενίας του ξενοδοχείου και δημοφιλούς αθλητικού κέντρου. Τόσο η ποσότητα όσο και τα σχόλια των συγκεκριμένων κριτικών, οδήγησαν στο να πιστοποιήσει ο μεγαλύτερος παγκοσμίως ταξιδιωτικός ιστότοπος TripAdvisor το Lyttos Beach Resort  με το “Certificate of Excellence 2018”. Το “Certificate of Excellence” αποτελεί την επισφράγιση της ποιότητας, της ποσότητας και της επικαιρότητας των κριτικών, όπως αυτές υποβάλλονται από τους ίδιους τους ταξιδιώτες στην κορυφαία ταξιδιωτική πλατφόρμα TripAdvisor για μια περίοδο 12 μηνών. “Το TripAdvisor είναι η μεγαλύτερη ταξιδιωτική ιστοσελίδα στον κόσμο και το βραβείο αυτό (το οποίο είναι συνέχεια δεκάδων άλλων βραβείων από επίσημους ταξιδιωτικούς φορείς), κάνει περήφανους όλους εμάς στο Lyttos Beach Resort, οι οποίοι προσπαθούμε πάντα να προσφέρομε στους πελάτες μας μοναδικές εμπειρίες διαμονής και πολύ υψηλή ποιότητα υπηρεσιών”, αναφέρει η διεύθυνση του ξενοδοχείου.
Editors - Travel Media Applications | Ιστοσελίδα | + Άρθρα

Η συντακτική ομάδα του TravelDailyNews Greece & Cyprus διαθέτει πάνω από 35 χρόνια εμπειρία σε Β2Β τουριστική ειδησεογραφία καθώς επίσης και σε θέματα marketing και επικοινωνίας.

26/04/2024
25/04/2024
24/04/2024
23/04/2024
22/04/2024
19/04/2024