Τελευταία νέα
ΑρχικήBriefingsΔιαγωνισμός Generation easyJet

Διαγωνισμός Generation easyJet

Η easyJet προσφέρει στους Έλληνες επιβάτες δύο δωρεάν αεροπορικά εισιτήρια μετ’επιστροφής, για έναν από τους προορισμούς που πετά η easyJet από Αθήνα, της δικής του επιλογής. Έτσι, του δίνει την […]

Η easyJet προσφέρει στους Έλληνες επιβάτες δύο δωρεάν αεροπορικά εισιτήρια μετ’επιστροφής, για έναν από τους προορισμούς που πετά η easyJet από Αθήνα, της δικής του επιλογής. Έτσι, του δίνει την ευκαιρία να εμπλουτίσει τις εμπειρίες του, να γνωρίσει διαφορετικές κουλτούρες ή να δημιουργήσει το δικό του ρεκόρ σε αριθμό προορισμών που έχει επισκεφτεί, πάντα σύμφωνα με το ποσό πoυ μπορεί να διαθέσει. Για αυτήν την ευκαιρία που προσφέρει η easyJet, όσοι θέλουν να συμμετάσχουν, δεν έχουν παρά να λάβουν μέρος στο διαδραστικό παιχνίδι της easyJet και να μπουν αυτόματα στην κλήρωση για να τα κερδίσουν δύο εισιτήρια στη στιγμή. Η πρώτη “πτήση” της easyJetς “αναχώρησε” την Παρασκευή 18 Ιουλίου από την Κηφισιά στο ‘Recipe’, από τις 21:30 και μετά. Κατά τη διάρκεια της χρονιάς, η ομάδα της easyJet θα βρίσκεται σε επιλεγμένα Bar/ Cafes, συνεχίζοντας να χαρίζει εισιτήρια.

Editors - Travel Media Applications | Ιστοσελίδα | + Άρθρα

Η συντακτική ομάδα του TravelDailyNews Greece & Cyprus διαθέτει πάνω από 35 χρόνια εμπειρία σε Β2Β τουριστική ειδησεογραφία καθώς επίσης και σε θέματα marketing και επικοινωνίας.

26/04/2024
25/04/2024
24/04/2024
23/04/2024
22/04/2024
19/04/2024