Τελευταία νέα
ΑρχικήBriefingsΕκπαιδευτικά σεμινάρια με απώτερο στόχο την περαιτέρω εκπαίδευση του προσωπικού της διοργάνωσε η εταιρεία Σ.

Εκπαιδευτικά σεμινάρια με απώτερο στόχο την περαιτέρω εκπαίδευση του προσωπικού της διοργάνωσε η εταιρεία Σ.

Εκπαιδευτικά σεμινάρια με απώτερο στόχο την περαιτέρω εκπαίδευση του προσωπικού της διοργάνωσε η εταιρεία Σ. Γιαννικάκης Α.Ε., ιδιοκτήτρια των ξενοδοχείων Fodele Beach στο Φόδελε και Orion Hotel στο Ρέθυμνο. Πολιτική […]

Εκπαιδευτικά σεμινάρια με απώτερο στόχο την περαιτέρω εκπαίδευση του προσωπικού της διοργάνωσε η εταιρεία Σ. Γιαννικάκης Α.Ε., ιδιοκτήτρια των ξενοδοχείων Fodele Beach στο Φόδελε και Orion Hotel στο Ρέθυμνο.

Πολιτική της εταιρείας είναι η συνεχής κατάρτιση και επιμόρφωση του προσωπικού της σε όλους τους τομείς, για την καλύτερη δυνατή παροχή προσφερομένων υπηρεσιών στους πελάτες και συνεργάτες της.

Την ποιοτική αυτή εκπαίδευση του προσωπικού και των στελεχών της εταιρείας για την επίτευξη και διατήρηση των υψηλών προδιαγραφών και στόχων της, ανέλαβε η εταιρεία SBC Strategic Business Consulting.

Editors - Travel Media Applications | Ιστοσελίδα | + Άρθρα

Η συντακτική ομάδα του TravelDailyNews Greece & Cyprus διαθέτει πάνω από 35 χρόνια εμπειρία σε Β2Β τουριστική ειδησεογραφία καθώς επίσης και σε θέματα marketing και επικοινωνίας.

26/04/2024
25/04/2024
24/04/2024
23/04/2024
22/04/2024
19/04/2024