Τελευταία νέα
ΑρχικήBriefingsΕλλάδα και Ισπανία κερδίζουν από την αναταραχή στην Αφρική, σε επίπεδο τουριστικής κίνησης, αναφέρει το

Ελλάδα και Ισπανία κερδίζουν από την αναταραχή στην Αφρική, σε επίπεδο τουριστικής κίνησης, αναφέρει το

Ελλάδα και Ισπανία κερδίζουν από την αναταραχή στην Αφρική, σε επίπεδο τουριστικής κίνησης, αναφέρει το πρακτορείο Bloomberg, επικαλούμενο δηλώσεις του προέδρου του δεύτερου μεγαλύτερου τουριστικού γραφείου στην Ευρώπη, Thomas Cook […]

Ελλάδα και Ισπανία κερδίζουν από την αναταραχή στην Αφρική, σε επίπεδο τουριστικής κίνησης, αναφέρει το πρακτορείο Bloomberg, επικαλούμενο δηλώσεις του προέδρου του δεύτερου μεγαλύτερου τουριστικού γραφείου στην Ευρώπη, Thomas Cook Group Plc. Σύμφωνα με τον επικεφαλής του γνωστού Tour Operator, η Ελλάδα και η Ισπανία θα ωφεληθούν τα μέγιστα από τις μαζικές ακυρώσεις τουριστών για Τυνησία και Αίγυπτο. “Αυτές οι δύο χώρες”, δήλωσε σε συνέντευξη Τύπου στο Λονδίνο ο Foutenla Novoa, είναι οι δύο καθαροί νικητές των θερινών διακοπών. “Οι Έλληνες ξενοδόχοι έχουν μειώσει αισθητά τις τιμές μετά την μεγάλη οικονομική κρίση που άρχισε πέρυσι και αποσπούν το μεγαλύτερο μέρος των τουριστών που ακύρωσαν τον προορισμό τους για Τυνησία και Αίγυπτο”, τόνισε χαρακτηριστικά ο κ. Novoe.

Editors - Travel Media Applications | Ιστοσελίδα | + Άρθρα

Η συντακτική ομάδα του TravelDailyNews Greece & Cyprus διαθέτει πάνω από 35 χρόνια εμπειρία σε Β2Β τουριστική ειδησεογραφία καθώς επίσης και σε θέματα marketing και επικοινωνίας.

26/04/2024
25/04/2024
24/04/2024
23/04/2024
22/04/2024
19/04/2024