Τελευταία νέα
ΑρχικήBriefingsΕπανέρχεται ανανεωμένο το Tourism Today στο SBC

Επανέρχεται ανανεωμένο το Tourism Today στο SBC

Με έμφαση στα θέματα του τουρισμού, των αερομεταφορών και του τουριστικού Real Estate, επανέρχεται ανανεωμένο στο SBC το “Tourism Today”, που αποτελεί τη μοναδική εκπομπή της τουριστικής βιομηχανίας στην Ελλάδα. […]

Με έμφαση στα θέματα του τουρισμού, των αερομεταφορών και του τουριστικού Real Estate, επανέρχεται ανανεωμένο στο SBC το “Tourism Today”, που αποτελεί τη μοναδική εκπομπή της τουριστικής βιομηχανίας στην Ελλάδα. Αποκλειστικά θέματα για τα ξενοδοχεία, τα τουριστικά γραφεία και τους προμηθευτές, όλα τα ζητήματα που αφορούν τους ανθρώπους του κλάδου αλλά και τον δυνητικό ταξιδιώτη που θέλει να γνωρίσει τα μυστικά του τουρισμού, τις εξελίξεις στους προορισμούς και τις τουριστικές επιχειρήσεις τόσο στην Ελλάδα όσο και στο εξωτερικό.

Το “Tourism Today” με παρουσιαστή και αρχισυντάκτη τον κ. Χάρη Ντιγριντάκη θα αναδείξει θέματα που θα συζητηθούν και θα καθορίσουν την πορεία του ελληνικού τουρισμού. Επίσης θα παρουσιάζουν προορισμούς που αξίζει να επισκεφθείς. Στο χθεσινό επεισόδιο (Τετάρτη 3 Ιουνίου), η αναπλ. υπουργός Τουρισμού κα Έλενα Κουντουρά σε μια εφ’όλης της ύλης συνέντευξη μίλησε για τις πολιτικές της στον ελληνικό τουρισμό. Επίσης παρουσιάστηκε το πρόγραμμα M2M της Vodafone, καθώς και η 2η Greek Tourism Expo. Η Αλόννησος είχε την τιμητική της στο πρώτο “Tourism Today” όπου ο ταξιδιώτης ανακάλυψε τις μοναδικές ομορφιές του καταπράσινου νησιού των Σποράδων. Το “Tourism Today” προβάλλεται κάθε Τετάρτη στις 21.00 και σε επανάληψη κάθε Σάββατο στις 10.00.

Editors - Travel Media Applications | Ιστοσελίδα | + Άρθρα

Η συντακτική ομάδα του TravelDailyNews Greece & Cyprus διαθέτει πάνω από 35 χρόνια εμπειρία σε Β2Β τουριστική ειδησεογραφία καθώς επίσης και σε θέματα marketing και επικοινωνίας.

26/04/2024
25/04/2024
24/04/2024
23/04/2024
22/04/2024
19/04/2024