Τελευταία νέα
ΑρχικήBriefingsΕπίσκεψη της Βίκυς Λοΐζου στην Κέα

Επίσκεψη της Βίκυς Λοΐζου στην Κέα

Επίσκεψη στο νησί της Κέας πραγματοποίησε τη Δευτέρα 17 Μαΐου η Γενική Γραμματέας Τουριστικής Πολιτικής και Ανάπτυξης, Βίκυ Λοΐζου, όπου συναντήθηκε με τη δήμαρχο, κα Ρένα Βελισσαροπούλου και τον Έπαρχο […]

Επίσκεψη στο νησί της Κέας πραγματοποίησε τη Δευτέρα 17 Μαΐου η Γενική Γραμματέας Τουριστικής Πολιτικής και Ανάπτυξης, Βίκυ Λοΐζου, όπου συναντήθηκε με τη δήμαρχο, κα Ρένα Βελισσαροπούλου και τον Έπαρχο Κέας – Κύθνου, κ. Γιάννη Ευαγγέλου. Η γενική γραμματέας ενημερώθηκε για τρέχοντα ζητήματα που αφορούν στο νησί, καθώς και για την πορεία εμβολιασμών των κατοίκων του.  Συζήτησαν διεξοδικά τις δυνατότητες βιώσιμης τουριστικής ανάπτυξης της Κέας. Με αφορμή τη σύντομη επίσκεψή της, είχε την ευκαιρία να δει από κοντά την πορεία των έργων κατασκευής μίας μεγάλης επένδυσης για ένα σύνθετο τουριστικό κατάλυμα, το resort ‘One&Only’ που υλοποιούνται με ταχείς ρυθμούς και αναμένεται να έχουν ολοκληρωθεί πριν την επόμενη τουριστική περίοδο. “Τέτοιες επενδύσεις είναι διαφήμιση για το νησί και τη χώρα”, όπως δήλωσε η γενική γραμματέας.

Editors - Travel Media Applications | Ιστοσελίδα | + Άρθρα

Η συντακτική ομάδα του TravelDailyNews Greece & Cyprus διαθέτει πάνω από 35 χρόνια εμπειρία σε Β2Β τουριστική ειδησεογραφία καθώς επίσης και σε θέματα marketing και επικοινωνίας.

26/04/2024
25/04/2024
24/04/2024
23/04/2024
22/04/2024
19/04/2024