Τελευταία νέα
ΑρχικήBriefingsFly me to the Moon ΙIΙ… and Let me Play

Fly me to the Moon ΙIΙ… and Let me Play

Το πολιτιστικό πρόγραμμα “Fly me to the Moon”, που μεταμορφώνει το χώρο του αεροδρομίου, άλλοτε σε μουσική ή χορευτική σκηνή, αλλά και σε θεατρικό σκηνικό και εμπνέει νέους καλλιτέχνες να […]

Το πολιτιστικό πρόγραμμα “Fly me to the Moon”, που μεταμορφώνει το χώρο του αεροδρομίου, άλλοτε σε μουσική ή χορευτική σκηνή, αλλά και σε θεατρικό σκηνικό και εμπνέει νέους καλλιτέχνες να παρουσιάσουν το έργο τους στο χώρο του αεροδρομίου της Αθήνας, κάνει check-in για ακόμα ένα χρόνο γεμάτο μουσική και στιγμές-έκπληξη. Το “Fly me to the Moon”, ξεκίνησε το Μάιο του 2013 και αποτελεί μια πολύ επιτυχημένη συνεργασία του Διεθνούς Αερολιμένα Αθηνών με την πλατφόρμα σύγχρονου πολιτισμού “ελculture”: Η Κρατική Ορχήστρα Αθηνών, η Εθνική Λυρική Σκηνή, το Μουσικό Χωριό, οι “His Majesty the King of Spain”, οι Melios Balkana Mama, η Ζωή Τηγανούρια και η Angelika Dusk, μαζί με το Θίασο Θεάτρου Σκιών του Ηλία Καρελλά και τη τζαζ ορχήστρα του Dimitri Vassilakis αλλά και αναπάντεχα χορευτικά με ρυθμούς Tango, συνθέτουν το νέο πρόγραμμα που υπόσχεται να “ταξιδέψει στο Φεγγάρι” τους επιβάτες και τους επισκέπτες του Διεθνούς Αερολιμένα Αθηνών. Όμως φέτος, το “Fly me to the Moon” επιφυλάσσει στους επιβάτες και στους επισκέπτες του αεροδρομίου μία ακόμη έκπληξη. Εμπλουτίζεται με επιδαπέδια παιχνίδια και γίνεται μία ακόμη περισσότερο διαδραστική εμπειρία με τη νέα ενότητα “Let me Play”.

Editors - Travel Media Applications | Ιστοσελίδα | + Άρθρα

Η συντακτική ομάδα του TravelDailyNews Greece & Cyprus διαθέτει πάνω από 35 χρόνια εμπειρία σε Β2Β τουριστική ειδησεογραφία καθώς επίσης και σε θέματα marketing και επικοινωνίας.

26/04/2024
25/04/2024
24/04/2024
23/04/2024
22/04/2024
19/04/2024