Τελευταία νέα
ΑρχικήΤουριστική ΠολιτικήΔιαφήμιση & ΠροβολήΕνδιαφέρον για φιλοξενία παραγωγής της κινεζικής ταινίας ‘The Memory Seller’ στην Ελλάδα
Προώθηση προορισμού

Ενδιαφέρον για φιλοξενία παραγωγής της κινεζικής ταινίας ‘The Memory Seller’ στην Ελλάδα

Το ύψος της επένδυσης της εν λόγω παραγωγής, η δημοφιλία του casting και το επιτυχημένο portfolio των συνεργαζόμενων εταιρειών παραγωγής αναμένεται να καταστήσουν την εν λόγω κινηματογραφική παραγωγή μια από τις δημοφιλέστερες το πρόσεχες έτος στην Ασία.

Στο πλαίσιο προσέλκυσης κινηματογραφικών και τηλεοπτικών παραγωγών για την ενίσχυση της εικόνας της Ελλάδας στην Κίνα ως τουριστικό προορισμό, το Γραφείο ΕΟΤ Κίνας έπειτα από σειρά επαφών με κινέζικες εταιρείες παραγωγής κοινοποιεί την πρόθεση των εταιρειών παραγωγής Qian Xi Media & EE-Media για κινηματογράφηση μέρους της ταινίας “The Memory Seller” στην Ελλάδα.

Πιθανές χώρες – τοποθεσίες που θα γυριστει η ταινία είναι, εκτός της Ελλάδας, η Κίνα, η Τουρκία και η Αίγυπτος το διάστημα Οκτώβριος – Δεκέμβριος 2015. Η ταινία αναμένεται να βγει στις κινηματογραφικές αίθουσες το Μάιο του 2016 με προϋπολογισμό 80 εκατ. CNY και αναμενόμενα έσοδα 300 εκατ. CNY, από 8,6 εκατ. θεατές στους κινηματογράφους και 450 εκατ. θεατές συνολικά (DVD, Internet, τηλεόραση, κ.λπ.

Οι αξιώσεις των εταιρειών παραγωγής για κινηματογράφηση στην Ελλάδα είναι:

  • Χρηματική Χορηγία
  • Εξεύρεση χορηγών για κάλυψη μετακινήσεων, διαμονής & διατροφής συνεργείου
  • Συνεργασία με ελληνικές εταιρείες παραγωγής
  • Διευκόλυνση στην έκδοση σχετικών αδειών λήψεως
  • Παροχή φιλοφρονητικών δώρων για τις ανάγκες των προωθητικών εκδηλώσεων της ταινίας

Οι εταιρείες παραγωγής από την πλευράς τους θα δεσμευτούν για την παροχή αντισταθμιστικών οφελών, μεταξύ των οποίων περιλαμβάνονται:

  • Δημιουργία προωθητικού βίντεο για την Ελλάδα
  • Δημιουργία ειδικών προωθητικών trailer & posters (Greek customized)
  • Δυνατότητα χρήσης σκηνών από την ταινία ως προωθητικό υλικό
  • Συμμετοχή του ΕΟΤ και των χορηγών στην προωθητική καμπάνια της ταινίας
  • Δημιουργία και προώθηση νέων τουριστικών πακέτων σχετιζόμενα με τις τοποθεσίες γυρισμάτων της ταινίας
  • Συμπερίληψη του ΕΟΤ και των χορηγών στα ευχαριστήρια credits στους τίτλους της ταινίας
  • Συμμετοχή του ΕΟΤ και των χορηγών στην επίσημη πρεμιέρα, στις προωθητικές εκδηλώσεις και στην συνέντευξη τύπου για την προώθηση της ταινίας

Το ύψος της επένδυσης της εν λόγω παραγωγής, η δημοφιλία του casting και το επιτυχημένο portfolio των συνεργαζόμενων εταιρειών παραγωγής αναμένεται να καταστήσουν την εν λόγω κινηματογραφική παραγωγή μια από τις δημοφιλέστερες το πρόσεχες έτος στην Ασία.

Σημειώνεται πως οι εν λόγω εταιρείες παραγωγής είναι υπεύθυνες για την κινηματογραφική ταινία ‘Lost in Thailand’, μια από τις δημοφιλέστερες των τελευταίων ετών στην Ασία, η οποία συνέβαλε σε αύξηση ύψους 68% του τουριστικού ρεύματος από την Κίνα στην Ταϊλάνδη κατά τα έτη 2012-2013.

Έπειτα από την επιτυχία της κινέζικης ταινίας “Beijing Love Story”, γυρίσματα της οποίας πραγματοποιήθηκαν στην Ελλάδα, η φιλοξενία νέας μεγαλύτερης κινηματογραφικής παραγωγής, θα συμβάλει περαιτέρω στην αύξηση του τουριστικού ρεύματος από την Κίνα στην Ελλάδα.

Εκδότρια - Αρχισυντάκτρια - Travel Media Applications | Ιστοσελίδα | + Άρθρα

Η Βίκυ είναι συνιδρυτής της Travel Media Applications και υπεύθυνη για την αρχισυνταξία των TravelDailyNews Greece & Cyprus και TravelDailyNews International.
Στην εταιρεία έχει αναλάβει την οικονομική διεύθυνση.

Ετικέτες
26/04/2024
25/04/2024
24/04/2024
23/04/2024
22/04/2024
19/04/2024