Τελευταία νέα
ΑρχικήΔιαμονή-ΔιατροφήΑποκλειστική συνεργασία των Grace Hotels με το The Impossible Project
Ξενοδοχεία

Αποκλειστική συνεργασία των Grace Hotels με το The Impossible Project

Σε αποκλειστική συνεργασία με το The Impossible Project, τα Grace Hotels προσφέρουν φωτογραφικές μηχανές Polaroid και φιλμ στιγμιαίας εμφάνισης στους επισκέπτες τους.

Τα Grace Hotels προχωρούν σε αποκλειστική συνεργασία με το The Impossible Project. Μέσω της συνεργασίας με την ομάδα που βρίσκεται πίσω από την ανάπτυξη του νέου φιλμ στιγμιαίας εμφάνισης, προσφέρει Polaroid φωτογραφικές μηχανές και φιλμ σε όλα τα ξενοδοχεία της, δίνοντας στους επισκέπτες τους την ευκαιρία να απαθανατίσουν και να κρατήσουν για πάντα τις πιο όμορφες αναμνήσεις τους.

Μέχρι το τέλος του χρόνου, ανανεωμένες κλασικές φωτογραφικές μηχανές Polaroid 600 και προσαρμοσμένα πακέτα Impossible 600 έγχρωμων φιλμ σε λευκό πλαίσιο θα είναι διαθέσιμες σε επιλεγμένες σουίτες σε όλα τα ξενοδοχεία των Grace Hotels. Αντίστοιχα, και για όσους επισκέπτες θέλουν να τις δανειστούν, φωτογραφικές μηχανές και φιλμ θα είναι διαθέσιμα και στην υποδοχή των ξενοδοχείων.

Πριν τη ψηφιακή εποχή οι πολύτιμες στιγμές διαφυλάσσονταν ως αναμνήσεις μέσω εκτυπωμένων φωτογραφιών. Πολλοί μάλιστα, είναι εκείνοι που νοσταλγούν το φωτογραφικό χαρτί με τη μοναδική ανάγλυφη ποιότητα και την εκλεπτυσμένη φθορά. Μέσω της συνεργασίας με το The Impossible Project, τα Grace Hotels προσφέρουν εύκολη πρόσβαση στις φωτογραφικές μηχανές Polaroid, με στόχο οι επισκέπτες τους να απαθανατίζουν, να εκτυπώνουν και να διατηρούν όλες τις ταξιδιωτικές τους εμπειρίες, εύκολα και γρήγορα.

Τα Grace Hotels βρίσκονται σε ορισμένους από τους πιο ξεχωριστούς προορισμούς στον κόσμο – από τα μοναδικής ομορφιάς ελληνικά νησιά, Σαντορίνη και Μύκονο, έως το συγκλονιστικό τοπίο της Βορειοδυτικής Αργεντινής, την αναδυόμενη πολύβουη Πόλη του Παναμά και τα «καταφύγια» που βρίσκονται στην πόλη και τις θαλάσσιες περιοχές της Νέας Αγγλίας. Η νέα συνεργασία με το Impossible Project είναι μέρος της συνεχούς προσπάθειας των Grace Hotels να προωθούν την αυθεντικότητα των περιοχών, όπου λειτουργούν τα ξενοδοχεία, με στόχο  να προσφέρουν στους επισκέπτες τους την ευκαιρία να ανακαλύψουν τον πλούτο και την ποικιλία των προορισμών, μέσα από μια νέα προοπτική.

Ο Marco Novella, Chief Operating Officer των Grace Hotels ανέφερε σχετικά: “Οι τοποθεσίες μας είναι τόποι όπου οι πελάτες μας θα βιώσουν εμπειρίες ζωής. Μέσω της συνεργασίας μας με το Impossible Project, προσκαλούμε τους καλεσμένους μας να απαθανατίσουν τους προορισμούς μέσα από την δική τους οπτική γωνία και να κρατήσουν τις αναμνήσεις τους για τις επόμενες γενιές”.

Όσοι επιθυμούν να μοιραστούν τις εμπειρίες του διαδικτυακά, μπορούν να “ανεβάσουν” την εμπειρία και τις φωτογραφίες τους στους λογαριασμούς των Grace Hotels στο Instagram, το Facebook και το Twitter, χρησιμοποιώντας το hashtag  #GracePolaroidPics.

Υπεύθυνη Ύλης - Travel Media Applications | Ιστοσελίδα | + Άρθρα

Η Τατιάνα ελέγχει καθημερινά τη ροή των εισερχόμενων ειδήσεων και επιμελείται την ύλη που δημοσιεύεται στο δίκτυο των TravelDailyNews.

26/04/2024
25/04/2024
24/04/2024
23/04/2024
22/04/2024
19/04/2024