Τελευταία νέα
ΑρχικήBriefingsΓια τέταρτη χρονιά στους Χρυσούς Σκούφους το Liostasi Hotel της Ίου

Για τέταρτη χρονιά στους Χρυσούς Σκούφους το Liostasi Hotel της Ίου

Για τέταρτη συνεχόμενη χρονιά διακρίθηκε η κουζίνα του Liostasi Hotel, του boutique hotel πέντε αστέρων της Ίου, στην κορυφαία γαστρονομική γιορτή των Χρυσών Σκούφων. Τη διάκριση “Top Notch – Χρυσοί […]

Για τέταρτη συνεχόμενη χρονιά διακρίθηκε η κουζίνα του Liostasi Hotel, του boutique hotel πέντε αστέρων της Ίου, στην κορυφαία γαστρονομική γιορτή των Χρυσών Σκούφων. Τη διάκριση “Top Notch – Χρυσοί Σκούφοι 2022” παρέλαβε ο ιδιοκτήτης του ξενοδοχείου κ. Αρτέμης Δεναξάς κατά τη διάρκεια της λαμπρής τελετής βράβευσης που διοργάνωσε το περιοδικό “Αθηνόραμα”. Η βράβευση επιβεβαιώνει τη θέση του Grandma’s Restaurant, του γαστρονομικού εστιατορίου του Liostasi, ως του καλύτερου εστιατορίου της Ίου χάρη στο κυκλαδίτικο μενού που βασίζεται στις νησιωτικές πρώτες ύλες και στη γαστρονομική παράδοση του Αιγαίου. Το αποτέλεσμα είναι μια νέα κυκλαδίτικη κουζίνα – η “Κουζίνα της Καρδιάς”, όπως την ονομάζει ο κ. Σωτήρης Ευαγγέλου, σύμβουλος-σεφ του Liostasi και εμπνευστής του μενού – η οποία προσφέρει μια πιο σύγχρονη ματιά στις συνταγές της Ίου και των Κυκλάδων. “Φέτος διακριθήκαμε με τη νέα μας ομάδα και θέλω να ευχαριστήσω από καρδιάς τον κ. Ευαγγέλου, τον Executive Chef κ. Χρήστο Κανουλά και όλα τα παιδιά που εργάστηκαν στην κουζίνα και το σέρβις του εστιατορίου μας Grandma’s για αυτήν την επιτυχία που είναι ολοδική τους”, δήλωσε μετά την παραλαβή του βραβείου ο κ. Δεναξάς. “Η αλλαγή που κάναμε πέρυσι στρεφόμενοι προς μια μοντέρνα ελληνική κουζίνα με πιο έντονα τα στοιχεία των Κυκλάδων γοήτευσε τόσο το κοινό του Grandma’s όσο και τους κριτές του Αθηνοράματος και αυτό μας δείχνει ότι αξίζει να συνεχίσουμε στο δρόμο προς μια πιο τοπική κουζίνα”. Το Liostasi Hotel, το πρώτο ξενοδοχείο πέντε αστέρων της Ίου, είναι μέλος της Small Luxury Hotels of the World.

Editors - Travel Media Applications | Ιστοσελίδα | + Άρθρα

Η συντακτική ομάδα του TravelDailyNews Greece & Cyprus διαθέτει πάνω από 35 χρόνια εμπειρία σε Β2Β τουριστική ειδησεογραφία καθώς επίσης και σε θέματα marketing και επικοινωνίας.

26/04/2024
25/04/2024
24/04/2024
23/04/2024
22/04/2024
19/04/2024