Τελευταία νέα
ΑρχικήBriefingsΗ ελληνική κουζίνα στο επίκεντρο του φεστιβάλ γαστρονομίας του Porto Carras Grand Resort για 2η συνεχή χρονιά

Η ελληνική κουζίνα στο επίκεντρο του φεστιβάλ γαστρονομίας του Porto Carras Grand Resort για 2η συνεχή χρονιά

Διάσημοι chef, ξεχωριστές γεύσεις, μοναδική ατμόσφαιρα σε έναν κορυφαίο γαστρονομικό προορισμό, τη Σιθωνία Χαλκιδικής. Οι βραβευμένοι chef κ.κ. Γιάννης Μπαξεβάνης, Δημήτρης Σκαρμούτσος, Χριστόφορος Πέσκιας, Ηλίας Μαμαλάκης, Δημήτρης Δημητριάδης, Μαρία Εκμεκτσίογλου, […]

Διάσημοι chef, ξεχωριστές γεύσεις, μοναδική ατμόσφαιρα σε έναν κορυφαίο γαστρονομικό προορισμό, τη Σιθωνία Χαλκιδικής. Οι βραβευμένοι chef κ.κ. Γιάννης Μπαξεβάνης, Δημήτρης Σκαρμούτσος, Χριστόφορος Πέσκιας, Ηλίας Μαμαλάκης, Δημήτρης Δημητριάδης, Μαρία Εκμεκτσίογλου, Jean Louis Capsalas, Ντίνα Νικολάου, Mιχάλης Νουρλόγλου, Σταύρος Μαλλιαρίδης, επιδίδονται σε συνταγές που ικανοποιούν μέχρι και τους πιο απαιτητικούς γευσιγνώστες, ενώ ο Πατήρ Επιφάνιος με τη μοναδική του μοναστηριακή κουζίνα καταπλήττει τους ουρανίσκους με αυθεντικές αγιορείτικες συνταγές. Το φεστιβάλ γαστρονομίας γίνεται στο “Tsipouraki Restaurant”, το οποίο βρίσκεται στη βραβευμένη με Γαλάζια σημαία Porto Carras Μαρίνα, από τις 20 Ιουνίου ως τις 5 Σεπτεμβρίου 2015.

Editors - Travel Media Applications | Ιστοσελίδα | + Άρθρα

Η συντακτική ομάδα του TravelDailyNews Greece & Cyprus διαθέτει πάνω από 35 χρόνια εμπειρία σε Β2Β τουριστική ειδησεογραφία καθώς επίσης και σε θέματα marketing και επικοινωνίας.

26/04/2024
25/04/2024
24/04/2024
23/04/2024
22/04/2024
19/04/2024