Τελευταία νέα
ΑρχικήBriefingsΗ PANOS EMPORIO γιορτάζει την επέτειο των 30 χρόνων στην 3η Grekland Panorama Med Cypern

Η PANOS EMPORIO γιορτάζει την επέτειο των 30 χρόνων στην 3η Grekland Panorama Med Cypern

Ο Panos αποτελεί έναν από τους δυναμικότερους πρεσβευτές της Ελλάδας στην Σουηδία, ένας διακεκριμένος Έλληνας σχεδιαστής – γνωστός και ως ο “Βασιλιάς των Μαγιό”, στηρίζει την 3η έκθεση Grekland Panorama […]

Ο Panos αποτελεί έναν από τους δυναμικότερους πρεσβευτές της Ελλάδας στην Σουηδία, ένας διακεκριμένος Έλληνας σχεδιαστής – γνωστός και ως ο “Βασιλιάς των Μαγιό”, στηρίζει την 3η έκθεση Grekland Panorama Med Cypern, με την ευκαιρία της επετείου των 30 χρόνων διεθνούς επιτυχίας του από το 1986, όταν και ίδρυσε το brand PANOS EMPORIO. Ο Panos στην μακρόχρονη και διεθνή επιτυχία του, ποτε δεν ξεχασε την Ελλαδα και πάντα υπήρξε στην πρώτη γραμμή για να την προβάλει, να την αναδείξει και να την υπερασπιστεί. Η προβολή της Ελλάδας μέσω της δουλειάς του, καθότι αποτέλεσε από την πρώτη στιγμή κύριο άξονα της έμπνευσης και δημιουργίας του, υπήρξε πάντα στις πρώτες προτεραιότητές του. Σήμερα ο Οίκος Μόδας PANOS EMPORIO με την καμπάνια 30 YEARS OF LOVE, “Ένα ταξίδι σε μία χώρα του Βορρά” γεμάτο αγάπη για την Ελλάδα, αναδεικνύει πόσο αγαπητό και αναγνωρίσιμο είναι το brand PANOS EMPORIO σε πολλές χώρες ανά τον κόσμο, έχοντας πάντα στο φόντο την Ελλάδα. Στην 3η αποκλειστική έκθεση για την Ελλάδα και την Κύπρο, (13-14 Φεβρουαρίου, Ericsson Globe Arenas), o Panos θα δώσει το παρόν με την ευκαιρία του εορτασμού των 30 χρόνων του, και θα παρουσιάσει σειρά αρωμάτων και καλλυντικών για άντρες και γυναίκες που θα επισκεφθούν την έκθεση. Η στήριξη του Panos σε κάθε πρωτοβουλία με ποιότητα και ταυτότητα ελληνική είναι σημαντική για την προώθηση και προβολή της Ελλάδας σε διεθνές επίπεδο.

Editors - Travel Media Applications | Ιστοσελίδα | + Άρθρα

Η συντακτική ομάδα του TravelDailyNews Greece & Cyprus διαθέτει πάνω από 35 χρόνια εμπειρία σε Β2Β τουριστική ειδησεογραφία καθώς επίσης και σε θέματα marketing και επικοινωνίας.

02/06/2023
01/06/2023
31/05/2023
30/05/2023
29/05/2023
26/05/2023