Τελευταία νέα
ΑρχικήBriefingsΗ περιβαλλοντική εκστρατεία “Καθαρίστε τη Μεσόγειο” στο Aquila Rithymna Beach

Η περιβαλλοντική εκστρατεία “Καθαρίστε τη Μεσόγειο” στο Aquila Rithymna Beach

Το ξενοδοχείο Aquila Rithymna Beach συμμετείχε και φέτος ενεργά στην Περιβαλλοντική Εκστρατεία “Καθαρίστε τη Μεσόγειο- Clean Up the Med”. Στο πλαίσιο της δράσης αυτής πραγματοποιήθηκε καθαρισμός της ακτής του Αδελιανού […]

Το ξενοδοχείο Aquila Rithymna Beach συμμετείχε και φέτος ενεργά στην Περιβαλλοντική Εκστρατεία “Καθαρίστε τη Μεσόγειο- Clean Up the Med”. Στο πλαίσιο της δράσης αυτής πραγματοποιήθηκε καθαρισμός της ακτής του Αδελιανού Κάμπου από τους μαθητές της Δ’ Τάξης του Δημοτικού Σχολείου Άδελε και τα μέλη της Οικολογικής Ομάδας του ξενοδοχείου. Τα παιδιά εξέφρασαν εμπράκτως την ευαισθητοποίησή τους για την ευθύνη που φέρουμε όλοι μας απέναντι στην προστασία του περιβάλλοντος με αφίσες που έφτιαξαν τα ίδια από ανακυκλώσιμα υλικά, στέλνοντας οικολογικά μηνύματα. Επίσης, πραγματοποιήθηκε και προβολή βίντεο στην αίθουσα “Μέγας Αλέξανδρος”, με αναφορά στη θαλάσσια χελώνα Caretta-Caretta, για την οποία οι μικροί μας επισκέπτες έδειξαν ιδιαίτερο ενδιαφέρον. Όλοι οι συμμετέχοντες προσκλήθηκαν για φαγητό στις εγκαταστάσεις του Κεντρικού Εστιατορίου του ξενοδοχείου.
Editors - Travel Media Applications | Ιστοσελίδα | + Άρθρα

Η συντακτική ομάδα του TravelDailyNews Greece & Cyprus διαθέτει πάνω από 35 χρόνια εμπειρία σε Β2Β τουριστική ειδησεογραφία καθώς επίσης και σε θέματα marketing και επικοινωνίας.

26/04/2024
25/04/2024
24/04/2024
23/04/2024
22/04/2024
19/04/2024