Τελευταία νέα
ΑρχικήBriefingsMια ακόμη διεθνή διάκριση για την κρητική ζυθοποιία Σόλο

Mια ακόμη διεθνή διάκριση για την κρητική ζυθοποιία Σόλο

Oι διεθνείς διακρίσεις για την Κρητική Ζυθοποιία Σόλο συνεχίζονται με την κατάκτηση ενός Χρυσού μεταλλίου στο διεθνή διαγωνισμό Barcelona Beer Challenge τα βραβεία του οποίου απονεμήθηκαν το Σάββατο 25 Μαρτίου, […]

Oι διεθνείς διακρίσεις για την Κρητική Ζυθοποιία Σόλο συνεχίζονται με την κατάκτηση ενός Χρυσού μεταλλίου στο διεθνή διαγωνισμό Barcelona Beer Challenge τα βραβεία του οποίου απονεμήθηκαν το Σάββατο 25 Μαρτίου, στο πλαίσιο του Barcelona Beer Festival, ενός από τα σημαντικότερα φεστιβάλ μπίρας στην Ευρώπη. Στο διαγωνισμό, όπου έλαβαν μέρος παραπάνω από 800 μπίρες από όλο τον κόσμο, η μαύρη μπίρα τύπου Porter της Σόλο που ακούει στο όνομα “Ασκιανός” σκαρφάλωσε στο ψηλότερο βάθρο της κατηγορίας ζύθων τύπου Αmerican Porters. Με 7% αλκοόλ, ο “Ασκιανός” είναι μία ντελικάτη, πικρόγλυκη μπίρα με έντονες νότες σοκολάτας και καφέ. Υπενθυμίζεται ότι πρόσφατα, η κρητική ζυθοποιία Σόλο ανακηρύχθηκε ως η κορυφαία ελληνική ζυθοποιία από τους χρήστες του UNTAPPD (από τα μεγαλύτερα παγκοσμίως κοινωνικά δίκτυα φίλων της μπίρας) σύμφωνα με τον χάρτη που δημοσίευσε το αμερικανικό VINEPAIR (από τις πλέον δημοφιλείς διαδραστικές πλατφόρμες ενημέρωσης γύρω από την παγκόσμια αγορά ποτών).

Editors - Travel Media Applications | Ιστοσελίδα | + Άρθρα

Η συντακτική ομάδα του TravelDailyNews Greece & Cyprus διαθέτει πάνω από 35 χρόνια εμπειρία σε Β2Β τουριστική ειδησεογραφία καθώς επίσης και σε θέματα marketing και επικοινωνίας.

26/04/2024
25/04/2024
24/04/2024
23/04/2024
22/04/2024
19/04/2024