Τελευταία νέα
ΑρχικήBriefingsΤο ξενοδοχείο Metropolitan Official Hotel Partner στον 1ο No Finish Line Athens

Το ξενοδοχείο Metropolitan Official Hotel Partner στον 1ο No Finish Line Athens

Η εταιρεία Ξενοδοχεία Χανδρή (Ελλάς) ΑΕ για ακόμη μία φορά στέκεται αρωγός στις πρωτοβουλίες για κοινωνική προσφορά με τη συμμετοχή του ξενοδοχείου Metropolitan ως Official Hotel Partner στον 1ο No […]

Η εταιρεία Ξενοδοχεία Χανδρή (Ελλάς) ΑΕ για ακόμη μία φορά στέκεται αρωγός στις πρωτοβουλίες για κοινωνική προσφορά με τη συμμετοχή του ξενοδοχείου Metropolitan ως Official Hotel Partner στον 1ο No Finish Line Athens, που θα διεξαχθεί στο Πάρκο Κέντρου Πολιτισμού Ιδρύματος Σταύρος Νιάρχος από 26 έως 30 Απριλίου. Το No Finish Line αποτελεί τον μεγαλύτερο Φιλανθρωπικό αγώνα του κόσμου και απευθύνεται σε όλους, αθλούμενους και μη. Τον εμπνεύστηκε πριν από 17 χρόνια ο Γάλλος δρομέας υπεραποστάσεων Philippe Verdier και από το 1999 που ιδρύθηκε ο μη-κερδοσκοπικός οργανισμός No Finish Line International, διεξάγεται ανελλιπώς στο Πριγκιπάτο του Μονακό με εντυπωσιακή συμμετοχή και επιτυχία. Το No Finish Line Athens θα έχει διάρκεια 5 ημερών και οι συμμετέχοντες θα περπατήσουν, θα τρέξουν όπως μπορούν, όσο μπορούν, όποτε μπορούν και όσες φορές μπορούν κατά τη διάρκεια των πέντε ημερών διεξαγωγής του αγώνα. Το κάθε χιλιόμετρο μετατρέπεται σε 0,5 ευρώ και το ποσό που θα συγκεντρωθεί θα καταβληθεί από την Οργανωτική Επιτροπή σε ιδρύματα που έχουν να κάνουν με παιδιά.

Editors - Travel Media Applications | Ιστοσελίδα | + Άρθρα

Η συντακτική ομάδα του TravelDailyNews Greece & Cyprus διαθέτει πάνω από 35 χρόνια εμπειρία σε Β2Β τουριστική ειδησεογραφία καθώς επίσης και σε θέματα marketing και επικοινωνίας.

26/04/2024
25/04/2024
24/04/2024
23/04/2024
22/04/2024
19/04/2024