Τελευταία νέα
ΑρχικήBriefingsMια βραδιά με άρωμα μυστηρίου στο Secret Terrace Lounge του Αnatolia Hotels Thessaloniki

Mια βραδιά με άρωμα μυστηρίου στο Secret Terrace Lounge του Αnatolia Hotels Thessaloniki

Το Anatolia Hotels Thessaloniki και το Παιδικό Χωρίο SOS Πλαγιαρίου διοργάνωσαν μια βραδιά αφιερωμένη στην προστασία και φροντίδα των 55 παιδιών του “παιδικού χωριού”, τα οποία για σοβαρούς κοινωνικούς λόγους […]

Το Anatolia Hotels Thessaloniki και το Παιδικό Χωρίο SOS Πλαγιαρίου διοργάνωσαν μια βραδιά αφιερωμένη στην προστασία και φροντίδα των 55 παιδιών του “παιδικού χωριού”, τα οποία για σοβαρούς κοινωνικούς λόγους στερούνται μόνιμα την φροντίδα των φυσικών τους γονιών. Φίλοι, συνεργάτες, συνάδελφοι, φορείς της πόλης και γνωστοί Θεσσαλονικείς παρευρέθηκαν στην εκδήλωση για να υποστηρίξουν το έργο του Παιδικού Χωριού SOS Πλαγιαρίου και για να γιορτάσουν την έναρξη του καλοκαιριού στη νέα ταράτσα της πόλης, το roof garden, Secret Terrace Lounge, του ξενοδοχείου Anatolia Thessaloniki. Υποστηρικτές της βραδιάς ήταν ο όμιλος Rotaract Θεσσαλονίκης καθώς και πολλοί σύλλογοι γυναικών όπως η Μέλισσα, οι Θερμαίδες, η Καλλιπάτειρα κ.ά.

Editors - Travel Media Applications | Ιστοσελίδα | + Άρθρα

Η συντακτική ομάδα του TravelDailyNews Greece & Cyprus διαθέτει πάνω από 35 χρόνια εμπειρία σε Β2Β τουριστική ειδησεογραφία καθώς επίσης και σε θέματα marketing και επικοινωνίας.

26/04/2024
25/04/2024
24/04/2024
23/04/2024
22/04/2024
19/04/2024