Τελευταία νέα
ΑρχικήBriefingsΟ πρωθυπουργός της Κίνας στο Creta Maris

Ο πρωθυπουργός της Κίνας στο Creta Maris

Ο πρωθυπουργός της Κίνας Λι Κετσιάνγκ και η σύζυγος του, στο πλαίσιο επίσημης επίσκεψης στη χώρα μας, επισκέφθηκαν την Κρήτη από 20 έως 21 Ιουνίου και διέμειναν στο ξενοδοχείο Creta […]

Ο πρωθυπουργός της Κίνας Λι Κετσιάνγκ και η σύζυγος του, στο πλαίσιο επίσημης επίσκεψης στη χώρα μας, επισκέφθηκαν την Κρήτη από 20 έως 21 Ιουνίου και διέμειναν στο ξενοδοχείο Creta Maris στη Χερσόνησο. Ο Κινέζος πρωθυπουργός, ο οποίος ήταν επικεφαλής αντιπροσωπείας από κορυφαία στελέχη της πολιτικής ηγεσίας της χώρας του – μεταξύ των οποίων τρεις υπουργοί και ένας υφυπουργός- συναντήθηκε με τον περιφερειάρχη Ηρακλείου κ. Σταύρο Αρναουτάκη και εκπροσώπους των τοπικών αρχών και επισκέφθηκε τον αρχαιολογικό χώρο της Κνωσού, και το Μουσείο Ηρακλείου. Να σημειωθεί ότι είναι η πρώτη φορά που ο πρωθυπουργος της Κίνας επισκέπτεται την Κρήτη, ενώ στο παρελθόν η Κρήτη και το Creta Maris φιλοξένησαν αρκετούς σημαντικούς ανθρώπους της πολιτικής ηγεσίας της Κρήτης, όπως, τον πρόεδρο της Λαϊκής Εθνοσυνέλευσης της Κίνας Λι Πένγκ, τον πρόεδρο της Κίνας, Τσιανγκ Ζεμίν, τον αντιπρόεδρο της κυβερνήσεως, Λι Λανγκινγκ, κ.ά. Το Creta Maris Beach Resort ανήκει στον Όμιλο Επιχειρήσεων Μεταξά και λειτουργεί από το 1975. Έχει δυναμικότητα 680 δωμάτια, σουίτες και bungalows, 6 εστιατόρια, 7 μπαρ, 7 πισίνες, γυμναστήριο, Hammam Spa, Children’s Club, και πολλούς χώρους για εξωτερικές και εσωτερικές δραστηριότητες για παιδιά και ενήλικες.

Editors - Travel Media Applications | Ιστοσελίδα | + Άρθρα

Η συντακτική ομάδα του TravelDailyNews Greece & Cyprus διαθέτει πάνω από 35 χρόνια εμπειρία σε Β2Β τουριστική ειδησεογραφία καθώς επίσης και σε θέματα marketing και επικοινωνίας.

26/04/2024
25/04/2024
24/04/2024
23/04/2024
22/04/2024
19/04/2024