Τελευταία νέα
ΑρχικήΤουριστικοί ΦορείςΕλληνικοίΈλλειψη νερού και προβλήματα καθαριότητας στην Κέρκυρα
Ένωση Ξενοδοχείων Κέρκυρας

Έλλειψη νερού και προβλήματα καθαριότητας στην Κέρκυρα

Μεσούσης της τουριστικής σεζόν, οι ξενοδόχοι της Κέρκυρας διαμαρτύρονται για τα προβλήματα υδροδότησης και καθαριότητας στο νησί και απαιτούν τη άμεση λήψη μέτρων, 'ώστε να εκλείψει η απαράδεκτη και δυσφημιστική κατάσταση που επικρατεί εις βάρος του νησιού'.

Η Ένωση Ξενοδοχείων Κέρκυρας απέστειλε επιστολή διαμαρτυρίας για την κατάσταση που επικρατεί στο νησί σχετικά με την καθαριότητα, αλλά και την ελλειψη νερού, προς κάθε σχετικό ενδιαφερόμενο (υπουργό Εσωτερικών, υπουργό Διοικητικής Μεταρρύθμισης & Ηλεκτρονικής Διακυβέρνησης, υπουργό Τουρισμού, περιφερειάρχη Ιονίων Νήσων, δήμαρχο Κέρκυρας και πρόεδρο ΔΕΥΑΚ).

Ακολουθεί η επιστολή:

“Προς υπουργό Εσωτερικών
υπουργό Διοικητικής Μεταρρύθμισης & Ηλεκτρονικής Διακυβέρνησης
υπουργό Τουρισμού
Περιφερειάρχη Ιονίων Νήσων
Δήμαρχο Κέρκυρας
Πρόεδρο ΔΕΥΑΚ

Αξιότιμοι κύριοι,

Η εμφανής πλέον έλλειψη νερού στην Κέρκυρα, η απαράδεκτη πλέον κατάσταση που επικρατεί στην καθαριότητα (παντού σκουπίδια) σε όλο το νησί, καθώς και η κατάσταση που επικρατεί στις παραλίες μας, δημιουργούν μια εικόνα ντροπής. Τον επισκέπτη – τουρίστα και τον κάτοικο της Κέρκυρας δεν τον απασχολούν οι αιτίες που έχουν δημιουργήσει την κατάσταση, διότι θεωρεί δεδομένα αγαθά το νερό και την καθαριότητα, καθώς και τη χρήση των παραλιών.

Μεσούσης της τουριστικής σεζόν απαιτούμε τη άμεση λήψη μέτρων, ώστε να εκλείψει η απαράδεκτη και δυσφημιστική κατάσταση που επικρατεί εις βάρος του νησιού. Είναι μία εικόνα που προσβάλει το νησί μας. Καλούμε άμεσα τους υπεύθυνους να λύσουν το σοβαρό αυτό πρόβλημα που απασχολεί την Κέρκυρα”.

Υπεύθυνη Ύλης - Travel Media Applications | Ιστοσελίδα | + Άρθρα

Η Τατιάνα ελέγχει καθημερινά τη ροή των εισερχόμενων ειδήσεων και επιμελείται την ύλη που δημοσιεύεται στο δίκτυο των TravelDailyNews.

26/04/2024
25/04/2024
24/04/2024
23/04/2024
22/04/2024
19/04/2024