Τελευταία νέα
ΑρχικήBriefingsStoiximan AegeanBall Festival 2022: Η ιστορική επιστροφή

Stoiximan AegeanBall Festival 2022: Η ιστορική επιστροφή

Από τις 6 έως τις 10 Ιουλίου, η Σύρος θα γίνει η μητρόπολη του ευρωπαϊκού μπάσκετ, φιλοξενώντας ένα μοναδικό τουρνουά μπάσκετ 3×3, το Stoiximan AegeanBall Festival. Το ραντεβού δίνεται έξω […]

Από τις 6 έως τις 10 Ιουλίου, η Σύρος θα γίνει η μητρόπολη του ευρωπαϊκού μπάσκετ, φιλοξενώντας ένα μοναδικό τουρνουά μπάσκετ 3×3, το Stoiximan AegeanBall Festival. Το ραντεβού δίνεται έξω από το εμβληματικό Δημαρχιακό Μέγαρο. Η διοργάνωση προωθεί τον αθλητικό τουρισμό του νησιού, μια δημοφιλή εναλλακτική μορφή τουρισμού, αναδεικνύοντας τη Σύρο και συμβάλλοντας στην τοπική ανάπτυξη της οικονομίας. Παράλληλα, έχει σημαντική φιλανθρωπική δράση, καθώς το σύνολο των χρημάτων των εγγραφών διατίθενται σε ευαγή ιδρύματα. Ο αρχηγός της Εθνικής Ελλάδος και του Ολυμπιακού Γιώργος Πρίντεζης, ήθελε να συνδέσει την αγάπη του για το νησί του με το πάθος του για το μπάσκετ, προσφέροντας παράλληλα και στα δύο. Το καλοκαίρι του 2016 έκανε το όραμά του πραγματικότητα με τον πιο φαντασμαγορικό τρόπο. Μέσα σε τρία χρόνια η αγαπημένη πατρίδα του Γιώργου Πρίντεζη έγινε ένας ξεχωριστός καλοκαιρινός μπασκετικός προορισμός. Από τον Βασίλη Σπανούλη, τον Δημήτρη Διαμαντίδη και τον Θοδωρή Παπαλουκά ως τους Bogdan Bogdanovic, Kyle Hines, Tornike Shengelia, Thomas Heurtel, Nikola Kalinic και Sinan Guler, EuroLeague Legends και θρύλοι του αθλητισμού μαζί με την αφρόκρεμα του ελληνικού μπάσκετ, αλλά και με επιτυχημένους επαγγελματίες, ταλέντα από όλη τη χώρα και αθλητές κάθε ηλικίας πάτησαν το «παρκέ» της Πλατείας Μιαούλη για να διδάξουν την ευγενή άμιλλα, να προωθήσουν το μήνυμα της κοινωνικής προσφοράς και να ταξιδέψουν τις ομορφιές της Σύρου σε τέσσερις ηπείρους. Ο Δήμος Σύρου – Ερμούπολης στήριξε από την πρώτη στιγμή την ιδέα του Γιώργου Πρίντεζη. Η Progame, σε συνεργασία με την Αθλόραμα, δημιούργησε τις προϋποθέσεις ώστε να γίνει ένας διεθνής θεσμός. Βασικός συμπαραστάτης αποτελεί πλέον και η Περιφέρεια Νοτίου Αιγαίου. Το AegeanBall Festival καλωσορίζει τον νέο Χρυσό Χορηγό Ονοματοδοσίας, τη Stoiximan.

Editors - Travel Media Applications | Ιστοσελίδα | + Άρθρα

Η συντακτική ομάδα του TravelDailyNews Greece & Cyprus διαθέτει πάνω από 35 χρόνια εμπειρία σε Β2Β τουριστική ειδησεογραφία καθώς επίσης και σε θέματα marketing και επικοινωνίας.

26/04/2024
25/04/2024
24/04/2024
23/04/2024
22/04/2024
19/04/2024