Τελευταία νέα
ΑρχικήBriefingsΤο Porto Carras Grand Resort στην έκθεση ITB στο Βερολίνο

Το Porto Carras Grand Resort στην έκθεση ITB στο Βερολίνο

Το Porto Carras Grand Resort συμμετείχε στη διεθνή τουριστική έκθεση ITB στο Βερολίνο. Το stand του ξενοδοχειακού συγκροτήματος επισκέφθηκαν τόσο παλαιά παραδοσιακά τουριστικά πρακτορεία για αναβάθμιση των ήδη υφισταμένων συνεργασιών, […]

Το Porto Carras Grand Resort συμμετείχε στη διεθνή τουριστική έκθεση ITB στο Βερολίνο. Το stand του ξενοδοχειακού συγκροτήματος επισκέφθηκαν τόσο παλαιά παραδοσιακά τουριστικά πρακτορεία για αναβάθμιση των ήδη υφισταμένων συνεργασιών, όσο και νέα για νέες συνεργασίες, ενώ η παρουσία του γερμανικού κοινού ήταν μεγάλη, όπως και η αγάπη τους για την Ελλάδα και ιδιαίτερα για τη Χαλκιδική. Η Χαλκιδική εντάσσεται ψηλά στις επιλογές των Γερμανών τουριστών καθώς εκτιμάται ότι θα είναι φέτος ωφελημένη από τον αυξημένο αριθμό προκρατήσεων και αεροπορικών εισιτηρίων προς το αεροδρόμιο “Μακεδονία” της Θεσσαλονίκης. Το Porto Carras Grand Resort με τη διαρκή παρουσία του σε όλες τις εκθέσεις υψηλού ενδιαφέροντος έχει στόχο να αναβαθμίσει τον τουρισμό της Χαλκιδικής, η οποία προσφέρεται πέρα των μορφών του κλασικού τουρισμού και για εναλλακτικές μορφές τουρισμού όπως  π.χ. γαστρονομίας, συνεδριακού, αρχαιολογικού, θρησκευτικού, υγείας & ευεξίας, golf, περιπατητικών διαδρομών, θαλάσσιου τουρισμού, διοργάνωσης ιππικών αγώνων  και άλλων.

Editors - Travel Media Applications | Ιστοσελίδα | + Άρθρα

Η συντακτική ομάδα του TravelDailyNews Greece & Cyprus διαθέτει πάνω από 35 χρόνια εμπειρία σε Β2Β τουριστική ειδησεογραφία καθώς επίσης και σε θέματα marketing και επικοινωνίας.

26/04/2024
25/04/2024
24/04/2024
23/04/2024
22/04/2024
19/04/2024