Τελευταία νέα
ΑρχικήΤουριστική ΠολιτικήΔιαφήμιση & ΠροβολήΗ Περιφέρεια Κεντρικής Μακεδονίας στη Διεθνή Τουριστική Έκθεση Utazas 2014 στη Βουδαπέστη
Εκθέσεις

Η Περιφέρεια Κεντρικής Μακεδονίας στη Διεθνή Τουριστική Έκθεση Utazas 2014 στη Βουδαπέστη

Το περίπτερο της Π.Κ.Μ. στην έκθεση, με κεντρικό σύνθημα 'Very Macedonia-Can you miss this?' της νέας τουριστικής καμπάνιας της Περιφέρειας Κεντρικής Μακεδονίας, επισκέφθηκαν τουριστικοί πράκτορες από την Ουγγαρία, που παρέχουν ταξίδια και διακοπές στην Ελλάδα.

Στη διεθνή τουριστική έκθεση Utazas 2014 (27 Φεβρουαρίου – 2 Μαρτίου 2014) στη Βουδαπέστη, που συγκαταλέγεται στις μεγαλύτερες εκθέσεις του είδους στην ανατολική Ευρώπη. συμμετείχε η Περιφέρεια Κεντρικής Μακεδονίας, η οποία μάλιστα ήταν μία από τις ελάχιστες ελληνικές συμμετοχές στη διοργάνωση. Εκπρόσωποι της Π.Κ.Μ. από την Πέλλα, το Κιλκίς, τη Χαλκιδική, την Πιερία και τη Θεσσαλονίκη παρουσίασαν τα συγκριτικά πλεονεκτήματα της Κεντρικής Μακεδονίας σε δημοσιογράφους και τουριστικούς πράκτορες, που έδειξαν ιδιαίτερο ενδιαφέρον για οδικές εκδρομές της χώρας μας.

Το περίπτερο της Π.Κ.Μ. στην έκθεση, με κεντρικό σύνθημα “Very Macedonia-Can you miss this?” της νέας τουριστικής καμπάνιας της Περιφέρειας Κεντρικής Μακεδονίας, επισκέφθηκαν τουριστικοί πράκτορες από την Ουγγαρία, που παρέχουν ταξίδια και διακοπές στην Ελλάδα, οι οποίοι είχαν ενημερωτικές συναντήσεις με την αποστολή της Περιφέρειας Κεντρικής Μακεδονίας. Στο περίπτερο της Π.Κ.Μ. συμμετείχαν επίσης με διαφημιστικό υλικό εκπρόσωποι των συλλόγων τουριστικών καταλυμάτων της Πιερίας και της Ένωσης Ενοικιαζομένων Δωματίων Πιερίας, Ημαθίας και Πέλλας.

Κατά τη διάρκεια της έκθεσης, το περίπτερο της Περιφέρειας Κεντρικής Μακεδονίας στην έκθεση Utazas 2014 επισκέφθηκαν ο πρέσβης της Ελλάδας στην Ουγγαρία κ. Δημήτριος Γιαννακάκης και η διευθύντρια του Γραφείου Βιέννης του ΕΟΤ κα Αθηνά Μπαμπάκου.

Υπεύθυνη Ύλης - Travel Media Applications | Ιστοσελίδα | + Άρθρα

Η Τατιάνα ελέγχει καθημερινά τη ροή των εισερχόμενων ειδήσεων και επιμελείται την ύλη που δημοσιεύεται στο δίκτυο των TravelDailyNews.

31/05/2023
30/05/2023
29/05/2023
26/05/2023
25/05/2023
24/05/2023