Τελευταία νέα
ΑρχικήΣτήλεςΠαρουσίασηALFA CLEANERS

ALFA CLEANERS

ALFA CLEANERS

Η ALFA CLEANER’S ιδρύθηκε το 1981 από τον κ. Αθανάσιο Πλατανιά, μηχανολόγο, και ξεκίνησε τις εργασίες τις αρχικά στο χώρο του LAUNDRY DRY CLEANING. Η ανάπτυξη της ήταν ταχύτατη με αποτέλεσμα τα επόμενα βήματα να είναι όλο πιο μεγάλα και πιο γρήγορα. Παράλληλα επεκτείνεται με καινούργια καταστήματα και εργαστήρια. Παρέχοντας δε τεχνογνωσία, ενημέρωση και εκπαίδευση σε επαγγελματίες όλης της Ελλάδας.

Κύλινδροι ατμού, ηλεκτρικού, γκαζιού από 1 μέτρο έως 3,30 με απορρόφηση.

Η ALFA CLEANERS, ύστερα από μεγάλη πείρα και ωριμότητα, επέκτεινε τις δραστηριότητες της στις μελέτες – εγκαταστάσεις και εμπορία μηχανημάτων και ανταλλακτικών με απευθείας συνεργασία, με τους μεγαλύτερους οίκους του εξωτερικού πιστοποιημένους με ISO, για τις ανάγκες εξοπλισμού ξενοδοχείων, καθαριστηρίων, νοσοκομείων κλπ.

Η ALFA CLEANERS είναι η μοναδική επιχείρηση στην Ελλάδα που έχει αναπτύξει το πιο τέλειο σύστημα διαχείρισης ρούχων με τα προγράμματα LAUX (παραλαβή – πλύσιμο – ταξινόμηση – αποθήκευση – τιμολόγηση).

Μεγάλη είναι και η παρουσία της κάθε χρόνο σε εκθέσεις εξοπλισμών επιχειρήσεων με τα μεγαλύτερα περίπτερα στις εκθέσεις EXPRO και XENIA.
Η ALFA CLEANERS δέχεται συχνά θετικά σχόλια από τον τύπο και ειδικότερα από τον κλαδικό τύπο των ξενοδοχείων.

Μέσα στο 2002 η εταιρία προχώρησε σε επένδυση αξίας 4.800.000 Ευρώ η οποία θα ολοκληρωθεί τον Αύγουστο 2003, δημιουργώντας ιδιόκτητες εγκαταστάσεις 2500 τ.μ. (γραφεία – τεχνική υποστήριξη – αποθήκες – παροχή υπηρεσία στο LAUNDRY και DRY CLEANING) στην περιοχή του Κορωπίου.

Πλυντηριοστυπτήρια & Στεγνωτήρια ηλεκτρικού, ατμού, γκαζιού

Οι εγκαταστάσεις βρίσκονται πλησίον του αεροδρομίου Αθηνών και του οδικού κόμβου της Αττικής οδού έτσι θα γίνει ταχύτερη η πρόσβαση των πελατών μας από όλη την Αττική ακόμα και από όλη την Ελλάδα δεδομένο ότι βρισκόμαστε πέντε λεπτά από το αεροδρόμιο.

Απασχολεί 25 άτομα προσωπικό με εξειδικευμένες γνώσεις (τεχνικοί, μηχανικοί, ηλεκτρονικοί, υπαλληλικό και εργατικό προσωπικό) οι οποίοι είναι σε θέση να προσφέρουν τις υπηρεσίες τους και τις γνώσεις τους σε οποιαδήποτε ανάγκη ή πρόβλημα προκύψει.

Η ALFA CLEANERS είναι η σύγχρονη δύναμη με σύγχρονη αντίληψη στο χώρο των εξοπλισμών LAUNDRY – DRY CLEANING και διαχείριση ρούχων, σκοπός της είναι να στήνει εργαστήρια με μεγάλη παραγωγικότητα με όσο το λιγότερο εργατικό και υλικό κόστος.

Η ALFA CLEANERS μπορεί να καλύψει ειδικές ανάγκες καθαρισμού ρούχων LAUNDRY και DRY CLEANING στα δικά της εργαστήρια, παρέχουμε δε εκπαίδευση προσωπικού στα δικά μας εργαστήρια ή στα δικά σας εργαστήρια.

Εισάγουμε και εμπορευόμαστε σαπούνια, απορρυπαντικά και ειδικά χημικά προϊόντα καθώς και αναλώσιμα για το LAUNDRY – DRY CLEANING.

Στοιχεία Επικοινωνίας

Μεσολογγίου 23Α, Χαλάνδρι
15233 Αθήνα
τηλ: 210 6826140, 210 6893197
fax: 210 6893197
e mail: alfacleaners@hol.gr
url: www.alfacleaners.gr

Editors - Travel Media Applications | Ιστοσελίδα | + Άρθρα

Η συντακτική ομάδα του TravelDailyNews Greece & Cyprus διαθέτει πάνω από 35 χρόνια εμπειρία σε Β2Β τουριστική ειδησεογραφία καθώς επίσης και σε θέματα marketing και επικοινωνίας.

26/04/2024
25/04/2024
24/04/2024
23/04/2024
22/04/2024
19/04/2024