Τελευταία νέα
ΑρχικήΣτήλεςΠαρουσίασηHellenic Imperial Airways

Hellenic Imperial Airways

Hellenic Imperial Airways

H Hellenic Imperial Airways ιδρύθηκε το 2006 από καταξιωμένους επαγγελματίες του αεροπορικού κλάδου (χειριστές, πληρώματα καμπίνας , ιπτάμενους μηχανικούς και εδάφους) με εκτενή ταξιδιωτική και αεροπορική εμπειρία.

Με έδρα την Αθήνα, πρωτεύουσα της Ελλάδος, έναν από τους σημαντικότερους τουριστικούς προορισμούς στον κόσμο, η εταιρεία δημιουργήθηκε για να δώσει μια αναδυόμενη ευκαιρία στην ταξιδιωτική αγορά της Μεσογείου, της Μέσης Ανατολής και γενικότερα της Ευρώπης.

Η Hellenic Imperial Airways έχει τη χαρά και την τιμή να ανακοινώσει την έναρξη προγραμματισμένων πτήσεων από και προς Αθήνα, Birmingham, Jeddah και Casablanca από τις 27 Μαΐου! Οι πρώτες προγραμματισμένες απευθείας πτήσεις από Ελλάδα είναι πλέον γεγονός!

Από τις 27 Μαΐου, λοιπόν, ο κάθε ταξιδιώτης θα μπορεί να επισκεφτεί με Β747200 το Birmigham κάθε Σάββατο και Δευτέρα, την Casablanca κάθε Τετάρτη και Κυριακή και την Jeddah κάθε Κυριακή, Δευτέρα, Τετάρτη και Πέμπτη. Απευθείας από την Ελληνική πρωτεύουσα!

Η Hellenic Imperial Airways σας μεταφέρει στην καρδιά της Αγγλίας, το Birmingham, τη 2η μεγαλύτερη πόλη μετά το Λονδίνο, χαρίζοντάς σας την δυνατότητα να επιλέξετε οποιαδήποτε πόλη του Ηνωμένου Βασιλείου επιθυμείτε να επισκεφτείτε με το σιδηροδρομικό σταθμό να βρίσκεται μέσα στο αεροδρόμιο. Όλοι οι Έλληνες φοιτητές της κεντρικής και βόρειας Αγγλίας θα μπορούν να φτάσουν στον προορισμός τους γρηγορότερα με όλες τις ανέσεις που προσφέρουν οι υπηρεσίες της Hellenic Imperial Airways.

Αν πάλι επιθυμείτε να επισκεφτείτε την «πρωτεύουσα» του Ισλάμ, την Mecca, ο συντομότερος τρόπος για να φτάσετε είναι μέσω της Jeddah. Κάθε χρόνο εκατομμύρια πιστοί καταφτάνουν για το Hajj και την Omrah, στην σπουδαιότερη τοποθεσία της μουσουλμανικής θρησκείας. Δίπλα στην Ερυθρά Θάλασσα, έναν από τους μαγευτικότερους προορισμούς παγκοσμίως, σε συνδυασμό με τα τουριστικά αξιοθέατα καθιστούν την Jeddah ένα ιδιαίτερα δημοφιλή προορισμό.

Τέλος, η Casablanca, η μεγαλύτερη πόλη και πολιτιστική πρωτεύουσα του Μαρόκο, προσφέρει μια αξέχαστη ταξιδιωτική εμπειρία, που μέχρι πρότινος ήταν εφικτή μονάχα μέσω άλλων προορισμών, το οποίο συνεπάγεται σε πολλές χαμένες ώρες από τις διακοπές σας στα αεροδρόμια των ανταποκρίσεων. Η Casablanca, με την μοναδική αραβική κουζίνα της, το φημισμένο κους κους και τα ποικίλα είδη νυχτερινής διασκέδασης που προσφέρει, γίνονται επιτέλους προσβάσιμα σε μόλις 3 ώρες από την Αθήνα!

Η Hellenic Imperial Airways φιλοδοξεί να ενώσει απευθείας την Ελλάδα με προορισμούς που μέχρι πρότινος αποτελούσαν μια δύσβατη διαδικασία. Σε συνδυασμό με τις υψηλές υπηρεσίες ποιότητας, τις ανέσεις που προσφέρει στους επιβάτες και την ασφάλεια των αεροσκαφών δεσμεύεται να επεκτείνει το χάρτη των προορισμών της για να σας προσφέρει ολοένα και περισσότερες παραμυθένιες εξορμήσεις!

www.hellenicimperialairways.com

Travel agencies & Tour Operators εγγραφή στο registration@hellenicairways.com

Υπεύθυνος Marketing και Επικοινωνίας leo@hellenicairways.com

Τηλέφωνα για κρατήσεις και έκδοση εισιτηρίων +30 210 9613183

FAX : +30 210 9613171

Λεωφ. Βουλιαγμένης 102
Αθήνα, Ελληνικό Τ.Κ. 16777

Editors - Travel Media Applications | Ιστοσελίδα | + Άρθρα

Η συντακτική ομάδα του TravelDailyNews Greece & Cyprus διαθέτει πάνω από 35 χρόνια εμπειρία σε Β2Β τουριστική ειδησεογραφία καθώς επίσης και σε θέματα marketing και επικοινωνίας.

26/04/2024
25/04/2024
24/04/2024
23/04/2024
22/04/2024
19/04/2024