Τελευταία νέα
ΑρχικήΣτήλεςΠαρουσίασηBest Western – Lingos Hotel H πολυτέλεια σας περιμένει στη Φλώρινα

Best Western – Lingos Hotel H πολυτέλεια σας περιμένει στη Φλώρινα

Best Western – Lingos Hotel
H πολυτέλεια σας περιμένει στη Φλώρινα

Το ξενοδοχείο ΛΥΓΚΟΣ που βρίσκεται στην καρδιά της πανέμορφης Φλώρινας είναι ριζικά ανακαινισμένο, και παρέχει υπηρεσίες υψηλής ποιότητας. Διαθέτει 40 δωμάτια, καφέ-μπαρ, εστιατόριο με ελληνική, ιταλική και γαλλική κουζίνα, αίθουσες δεξιώσεων και συνεδρίων δυναμικότητας από 50 έως 150 ατόμων, αλλά και roof garden για τους θερινούς μήνες.

Το ξενοδοχείο είναι πιστοποιημένο από την EUROCERT με τα κάτωθι πιστοποιητικά: ΕΛΟΤ EN ISO 9001:2000 για την ποιότητα, ΕΛΟΤ 1801/OHSAS 18001 για την υγιεινή και την ασφάλεια στην εργασία και ΕΛΟΤ EN ISO 14001:2004 για την περιβαλλοντική διαχείριση.

Το check-in στη reception θα είναι απλά η πρώτη ευχάριστη επαφή με το επίπεδο των επαγγελματικών υπηρεσιών που προσφέρονται εδώ και χρόνια.

Έχοντας οι πελάτες σας το ξενοδοχείο ως ορμητήριο, μπορούν να επισκεφθούν σημαντικά αξιοθέατα και μουσεία της πόλης της Φλώρινας, όπως το ποτάμι με τα παραδοσιακά σπίτια, το Μουσείο Σύγχρονης Τέχνης, το Αρχαιολογικό Μουσείο, το Μουσείο του “Αριστοτέλη” , το Λαογραφικό Μουσείο της Λέσχης Πολιτισμού κ. α., ακόμη και με τα πόδια, αφού απέχουν από το κέντρο το πολύ 500μ.

Επίσης, μπορούν να δοκιμάσουν τις δυνατότητές τους σε διάφορες δραστηριότητες, όπως καγιάκ στις λίμνες, ιππασία, ποδήλατο βουνού, αναρρίχηση- καταρρίχηση ή απλά έναν ορειβατικό περίπατο με επαγγελματίες συνοδούς στα διεθνή μονοπάτια, που διασχίζουν την πανέμορφη φύση του νομού.

Συνέδρια – Ημερίδες


Αίθουσα “Αμβροσία”

Η διεύθυνση και το προσωπικό του Best Western Lingos Hotel αναλαμβάνουν με συνέπεια τη διεξαγωγή δεξιώσεων, συνεδρίων, ημερίδων, εκθέσεων, παρουσιάσεων ή χοροεσπερίδων, στις δύο αίθουσες του συγκροτήματος, “ΑΜΒΡΟΣΙΑ” 50-60 ατόμων και “ΕΣΠΕΡΙΔΕΣ” 150 ατόμων.


Αίθουσα “Εσπερίδες”

Η υλικοτεχνική υποδομή ― μικροφωνική εγκατάσταση, τηλεόραση & video, slides projector, διαφανοσκόπιο, οθόνη προβολής, flip chart ― καθώς και οι υπηρεσίες catering με πλήρη ή ελαφρύ μπουφέ, το περιεχόμενο του οποίου έγκειται στη δική σας επιλογή, θα σας υποστηρίξουν επαγγελματικά και θα σας καλύψουν κοινωνικά, εγγυώντας πάντα την αρτιότερη εξυπηρέτηση αλλά και τον επιθυμητό εντυπωσιασμό.
Παράλληλα, ειδικό τμήμα catering εξυπηρετεί ανάλογες ανάγκες στην πόλη της Φλώρινας.

Τα Δωμάτια

Tα δωμάτια είναι όλα πλήρως εξοπλισμένα, με προσεγμένη διακόσμηση, κεντρική θέρμανση και ατομικό μπάνιο.

Μεταξύ άλλων διαθέτουν μπαλκόνι, τηλεόραση, pay-TV, τηλέφωνο με απ` ευθείας κλήση, wi-fi σύνδεση στο internet, mini bar, στεγνωτήρα μαλλιών και χρηματοκιβώτιο.

Ωστόσο, υπάρχουν τέσσερις junior σουίτες, καθώς και μια προεδρική σουίτα, που θα ικανοποιήσει σίγουρα και τα πιο απαιτητικά γούστα, παρέχοντας μεταξύ άλλων king-size κρεβάτι και jacuzzi υδρομασάζ.

Επικοινωνία:

Ταγματάρχη Ναούμ 1, 53 100 Φλώρινα
Τηλ.: 23850 28.322-3,
Fax: 23850 29.643

Email:
lingos@line.gr
http:// www.hotel-lingos.gr

Editors - Travel Media Applications | Ιστοσελίδα | + Άρθρα

Η συντακτική ομάδα του TravelDailyNews Greece & Cyprus διαθέτει πάνω από 35 χρόνια εμπειρία σε Β2Β τουριστική ειδησεογραφία καθώς επίσης και σε θέματα marketing και επικοινωνίας.

26/04/2024
25/04/2024
24/04/2024
23/04/2024
22/04/2024
19/04/2024