Τελευταία νέα
ΑρχικήΣτήλεςΠαρουσίασηClassical Larissa Imperial

Classical Larissa Imperial

Classical Larissa Imperial

Απόλυτη πολυτέλεια στην καρδιά της Θεσσαλίας!

Στο κέντρο του θεσσαλικού κάμπου, στην ανατολική πλευρά της Κεντρικής Ελλάδας, υποδέχεται τους πελάτες σας το ξενοδοχείο κόσμημα της Λάρισας.
Το Classical Larissa Imperial με φόντο τον καταπράσινο θεσσαλικό κάμπο υπόσχεται  μοναδικές στιγμές χαλάρωσης και προσκαλεί τους επισκέπτες της Λάρισας για σύντομες αποδράσεις. Tο Classical Larissa Imperial είναι ιδανικό τόσο για ταξίδια αναψυχής, όσο και για επαγγελματικά ταξίδια. Διαθέτει 150 δωμάτια, εκ των οποίων 54 bungalows και 11 σουίτες.

Η διακόσμηση με τον μοναδικό συνδυασμό πολυτέλειας και απλότητας θα κερδίσει τον επισκέπτη. Το ζεστό περιβάλλον με την εξαιρετική εξυπηρέτηση και τις μοναδικές διευκολύνσεις που διαθέτει το ξενοδοχείο, όπως 24ωρο room service, προσωπικός τηλεφωνητής, δωρεάν ασύρματο Internet υψηλών ταχυτήτων και ιδιωτικό parking, θα κάνουν τη διαμονή των πελατών σας συναρπαστική!

Οι επισκέπτες μας ξεκινούν την ημέρα τους με το υπέροχο πρωινό που σερβίρεται σε buffet και συνεχίζουν με εκδρομές στις γύρω περιοχές, τον Όλυμπο, το ιστορικό μοναστήρι της Ολυμπιώτισσας, τα Αμπελάκια, το Περτούλι, τη Λίμνη Πλαστήρα, αλλά και τα ελληνορωμαϊκά θέατρα που βρίσκονται διάσπαρτα σε κοντινή απόσταση.

Εκείνοι που έχουν επισκεφτεί την Λάρισα για επαγγελματικούς λόγους θα βρουν όλες τις σύγχρονες διευκολύνσεις για εταιρικές συναντήσεις στις αίθουσες του ξενοδοχείου, οι οποίες μπορούν να φιλοξενήσουν από 20-620 συνέδρους.

O υπερσύγχρονος οπτικοακουστικός εξοπλισμός σε συνδυασμό με το εξειδικευμένο προσωπικό αποτελούν την εγγύηση για την επιτυχημένη διεξαγωγή των συνεδρίων σας.
Οι αίθουσες του Classical Larissa Imperial διαθέτουν προβολέα πληροφοριών, υπερυψωμένο προβολέα, προβολέα φωτογραφικών διαφανειών, vidiwall, video vhs/multi system, videocamera super vhs, dv camera, εγγραφή Video, DVD player, οθόνη,ceiling drop screen,flip chart, εγκατάσταση ήχου, δείκτη laser, μικρόφωνα μικρού και μεγάλου μεγέθους, cd player/recorder, δυνατότητα εγγραφής κασετών, υπολογιστή/laptop, εκτυπωτή,fax,δυνατότητα ανοιχτής τηλεφωνικής επικοινωνίας,PSTN/ISDN/ADSL γραμμές, φωτοτυπικό μηχάνημα, δυνατότητα ταυτόχρονης μετάφρασης και τεχνική υποστήριξη.

Γεύματα μπορούν να γίνουν στο Imperial Restaurant: κάτω από την εντυπωσιακή γυάλινη οροφή, όπου τα πιάτα του σεφ συναγωνίζονται μεταξύ τους ως προς τη φαντασία, την ευρηματικότητα και τη γεύση.

Classical Larissa Imperial:
Φαρσάλων 182, T.K 413 35, Λάρισα
Τηλ.: 2410 687 600, Fax: 2410 687 687
www.classicalhotels.com

Editors - Travel Media Applications | Ιστοσελίδα | + Άρθρα

Η συντακτική ομάδα του TravelDailyNews Greece & Cyprus διαθέτει πάνω από 35 χρόνια εμπειρία σε Β2Β τουριστική ειδησεογραφία καθώς επίσης και σε θέματα marketing και επικοινωνίας.

26/04/2024
25/04/2024
24/04/2024
23/04/2024
22/04/2024
19/04/2024