Τελευταία νέα
ΑρχικήΣτήλεςΣυνέντευξηΔ. Λαλούμης: Το πρώτο Μεταπτυχιακό για ξενοδοχειακές σπουδές στην Ελλάδα
Συνεντεύξεις

Δ. Λαλούμης: Το πρώτο Μεταπτυχιακό για ξενοδοχειακές σπουδές στην Ελλάδα

Η συνέντευξη του καθηγητή Τουρισμού του Πανεπιστημίου Δυτικής Αττικής, Δημήτρη Λαλούμη στο TravelDailyNews Greece & Cyprus.

Ο καθηγητής Τουρισμού του Πανεπιστημίου Δυτικής Αττικής, Δημήτρης Λαλούμης μιλά στο TravelDailyNews Greece & Cyprus και υπογραμμίζει το φλέγον ζήτημα των τουριστικών σπουδών στην Ελλάδα. Μάλιστα υπογραμμίζει πως η χώρα διαχρονικά έχει επιτρέψει τη διόγκωση ενός μεγάλου κενού στις σπουδές ξενοδοχειακής διοίκησης.

Υπενθυμίζει δε, ότι η συντριπτική πλειοψηφία των εργαζομένων του τουρισμού (90%) απασχολούνται στα 10.000 ξενοδοχεία και στις δεκάδες χιλιάδες επιχειρήσει εστίασης, γεγονός που δημιουργεί επιτακτική ανάγκη για προπτυχιακές και μεταπτυχιακές σπουδές στην Ελλάδα.

Για την αντιμετώπιση αυτού του προβλήματος, δημιουργήθηκε από το Τμήμα Διοίκησης Τουρισμού του Πανεπιστημίου Δυτικής Αττικής (Π.Α.Δ.Α.) σε συνεργασία με το Τμήμα Διοίκησης Επιχειρήσεων και Τουρισμού του Ελληνικού Μεσογειακού Πανεπιστημίου (ΕΛ.ΜΕ.ΠΑ.) το πρώτο «Executive MBA in Hotel Management» στη χώρα.

Πρόκειται για εξειδικευμένες γνώσεις στην Διοίκηση Ξενοδοχειακών Επιχειρήσεων που υλοποιείται από Δημόσια Πανεπιστημιακά Ιδρύματα, με κύρια διαφοροποιητικά στοιχεία από όλα τα υπόλοιπα Μεταπτυχιακά Προγράμματα Σπουδών στον Τουρισμό.

Εκδότρια - Αρχισυντάκτρια - Travel Media Applications | Ιστοσελίδα | + Άρθρα

Η Βίκυ είναι συνιδρυτής της Travel Media Applications και υπεύθυνη για την αρχισυνταξία των TravelDailyNews Greece & Cyprus και TravelDailyNews International.
Στην εταιρεία έχει αναλάβει την οικονομική διεύθυνση.

26/04/2024
25/04/2024
24/04/2024
23/04/2024
22/04/2024
19/04/2024