Τελευταία νέα
ΑρχικήΣτήλεςΣυνέντευξηΚωνσταντίνος Μαρινάκος για το νέο μεταπτυχιακό πρόγραμμα ξενοδοχειακών σπουδών του ΠΑΔΑ
Συνεντεύξεις

Κωνσταντίνος Μαρινάκος για το νέο μεταπτυχιακό πρόγραμμα ξενοδοχειακών σπουδών του ΠΑΔΑ

Η συνέντευξη του επίκουρου καθηγητή τουριστικού μάνατζμεντ του Πανεπιστημίου Δυτικής Αττικής, Κωνσταντίνου Μαρινάκου στο TravelDailyNews Greece & Cyprus.

Ο επίκουρος καθηγητής τουριστικού μάνατζμεντ του Πανεπιστημίου Δυτικής Αττικής, Κωνσταντίνος Μαρινάκος μιλά στο TravelDailyNews Greece & Cyprus για τους στόχους του πρώτου «Executive MBA in Hotel Management» στη χώρα με ειδίκευση τον ξενοδοχειακό κλάδο που δημιουργήθηκε από το Τμήμα Διοίκησης Τουρισμού του Πανεπιστημίου Δυτικής Αττικής (Π.Α.Δ.Α.) σε συνεργασία με το Τμήμα Διοίκησης Επιχειρήσεων και Τουρισμού του Ελληνικού Μεσογειακού Πανεπιστημίου (ΕΛ.ΜΕ.ΠΑ.).

Το πρόγραμμα επενδύει συνειδητά στη δημιουργία νέων εξειδικευμένων ξενοδοχειακών στελεχών με σκοπό την καταπολέμηση της έλλειψης αυτών από την τουριστική αγορά.

Κύρια διαφοροποιητικά στοιχεία του παρόντος προγράμματος είναι η μεγάλη εξειδίκευση των ακαδημαϊκών στελεχών σε θέματα που αφορούν στη διοίκηση ξενοδοχειακών επιχειρήσεων, καιη ισχυρή διασύνδεση με την αγορά που προσφέρει.

Εκδότρια - Αρχισυντάκτρια - Travel Media Applications | Ιστοσελίδα | + Άρθρα

Η Βίκυ είναι συνιδρυτής της Travel Media Applications και υπεύθυνη για την αρχισυνταξία των TravelDailyNews Greece & Cyprus και TravelDailyNews International.
Στην εταιρεία έχει αναλάβει την οικονομική διεύθυνση.

26/04/2024
25/04/2024
24/04/2024
23/04/2024
22/04/2024
19/04/2024