Τελευταία νέα
ΑρχικήΔιαμονή-ΔιατροφήΕΣΠΑ: Παράταση στις αιτήσεις για τουριστικές και μικρομεσαίες επιχειρήσεις
ΕΣΠΑ

ΕΣΠΑ: Παράταση στις αιτήσεις για τουριστικές και μικρομεσαίες επιχειρήσεις

Παράταση υποβολής αιτήσεων για ενίσχυση νέων ΜμΕ και τουριστικών επιχειρήσεων μέχρι αύριο, 15:00, λόγω υψηλής συμμετοχής και τεχνικών προβλημάτων ΟΠΣΚΕ.

Παράταση της ημερομηνίας υποβολής αιτήσεων, μέχρι αύριο και ώρα 15.00, για τις δράσεις “Ενίσχυση της Ίδρυσης και Λειτουργίας Νέων Μικρομεσαίων Τουριστικών Επιχειρήσεων” και “Ενίσχυση της Ίδρυσης και Λειτουργίας Νέων Μικρομεσαίων Επιχειρήσεων” του προγράμματος “Ανταγωνιστικότητα” ΕΣΠΑ 2021 – 2027, έδωσε το Υπουργείο Εθνικής Οικονομίας και Οικονομικών, λόγω της ιδιαίτερα μεγάλης συμμετοχής νέων και υπό σύσταση επιχειρήσεων. Κατά τη διάρκεια της προηγούμενης Παρασκευής όπου έληγε η προθεσμία μετά από την πρώτη παράταση, το Ολοκληρωμένο Πληροφοριακό Σύστημα Κρατικών Ενισχύσεων (ΟΠΣΚΕ) παρουσίασε προβλήματα και τέθηκε εκτός λειτουργίας. Μέχρι την Παρασκευή 22/03 και ώρα 08.00 είχαν υποβληθεί οριστικά περισσότερες από 7.600 αιτήσεις ΜμΕ.

Η δράση “Ενίσχυση της Ίδρυσης και Λειτουργίας Νέων Τουριστικών Μικρομεσαίων Επιχειρήσεων” αφορά στην ενίσχυση της επιχειρηματικότητας στον τομέα του τουρισμού, μέσω της δημιουργίας νέων πολύ μικρών, μικρών και μεσαίων τουριστικών επιχειρήσεων σε επιλεγμένους ΚΑΔ δραστηριότητας. Επιδοτούμενες δραστηριότητες
• Ξενοδοχεία
• Ενοικιαζόμενα δωμάτια & διαμερίσματα
• Τουριστικές επιπλωμένες κατοικίες
• Κάμπινγκ
• Γραφεία ενοικιάσεως αυτοκινήτων και μοτοσικλετών

Εκδότρια - Αρχισυντάκτρια - Travel Media Applications | Ιστοσελίδα | + Άρθρα

Η Βίκυ είναι συνιδρυτής της Travel Media Applications και υπεύθυνη για την αρχισυνταξία των TravelDailyNews Greece & Cyprus και TravelDailyNews International.
Στην εταιρεία έχει αναλάβει την οικονομική διεύθυνση.

Ετικέτες
26/04/2024
25/04/2024
24/04/2024
23/04/2024
22/04/2024
19/04/2024