Τελευταία νέα
ΑρχικήΔιαμονή-ΔιατροφήΓαστρονομίαΤαϊλανδέζικο Φεστιβάλ γεύσεων στο Intercontinental

Ταϊλανδέζικο Φεστιβάλ γεύσεων στο Intercontinental

Στο ξενοδοχείο Athenaeum Intercontinental και συγκεκριμένα στο εστιατόριο Pergola θα πραγματοποιηθεί από τις 18-27 Μαΐου Ταϊλανδέζικο Φεστιβάλ γεύσεων. Το φεστιβάλ τελεί υπό την αιγίδα της Βασιλικής Πρεσβείας της Ταϊλάνδης στην […]

Στο ξενοδοχείο Athenaeum Intercontinental και συγκεκριμένα στο εστιατόριο Pergola θα πραγματοποιηθεί από τις<...> 18-27 Μαΐου Ταϊλανδέζικο Φεστιβάλ γεύσεων. Το φεστιβάλ τελεί υπό την αιγίδα της Βασιλικής Πρεσβείας της Ταϊλάνδης στην Ελλάδα και υποστηρίζεται από τον εθνικό αερομεταφορέα της χώρας, την εταιρία Thai Airways, τον Ταϊλανδικό Οργανισμό Τουρισμού και την εταιρία Ε. Τσάνταλης.

Η Ταϊλανδέζικη κουζίνα, νόστιμη και μοναδική με πικάντικες γεύσεις είναι διεθνώς γνωστή. Διαθέτει μια τεράστια ποικιλία από συνταγές, εξαιρετική παρουσία και μια εκλεπτυσμένη μείξη από υλικά και αρώματα. Πιστό στις αυθεντικές γεύσεις το Athenaeum Intercontinental παραδίδει τον μπουφέ του φεστιβάλ σε έμπειρους Ταίλανδούς chef, οι οποίοι έρχονται στην Ελλάδα ειδικά για το φεστιβάλ φέρνοντας μαζί τους πολλά από τα υλικά που κανείς μπορεί να βρει στην χώρα τους.

Εκδότρια - Αρχισυντάκτρια - Travel Media Applications | Ιστοσελίδα | + Άρθρα

Η Βίκυ είναι συνιδρυτής της Travel Media Applications και υπεύθυνη για την αρχισυνταξία των TravelDailyNews Greece & Cyprus και TravelDailyNews International.
Στην εταιρεία έχει αναλάβει την οικονομική διεύθυνση.

26/04/2024
25/04/2024
24/04/2024
23/04/2024
22/04/2024
19/04/2024