Τελευταία νέα
ΑρχικήΔιαμονή-ΔιατροφήΡόδος: Τι θα γίνει με τις πλωτές κατασκευές του beach bar – Ο υγειονομικός έλεγχος
Επιχειρήσεις

Ρόδος: Τι θα γίνει με τις πλωτές κατασκευές του beach bar – Ο υγειονομικός έλεγχος

Το κατάστημα θα καταβάλλει και τα πρόστιμα των 10.400 ευρώ που έχει επιβάλλει το Λιμενικό σε ελέγχους του, τον Μάιο και τον Ιούνιο.

Μετά την έκταση που πήρε το θέμα με τον εργαζόμενο που σέρβιρε -σχεδόν κολυμπώντας- σε γνωστό beach bar της Ρόδου, οι υπεύθυνοι της επιχείρησης, αναμένεται να απομακρύνουν όλες τις κατασκευές που βρίσκονται μέσα στη θάλασσα, μέχρι τις 21 Ιουλίου, οπότε και λήγει η διορία της Κτηματικής Υπηρεσίας.

→ Η δήλωση των εργαζομένων στο beach bar της Ρόδου

→ Η «ναυμαχία» της ξαπλώστρας στη Ρόδο – Παράνομο και «σφραγισμένο» από το 2016 το μπιτς μπαρ*

Σύμφωνα με τους ίδιους, το κατάστημα θα καταβάλλει και τα πρόστιμα των 10.400 ευρώ που έχει επιβάλλει το Λιμενικό σε ελέγχους του, τον Μάιο και τον Ιούνιο. Όπως εξήγησαν οι υπεύθυνοι, οι πλωτές πλατφόρμες δεν είναι μόνιμες κατασκευές και δεν στοιχειοθετούν παράβαση της άδειας λειτουργίας, η οποία είναι σε ισχύ και στην διάθεση των αρχών.

Σημειώνεται ότι μέχρι στιγμές οι ειδικές αυτές κατασκευές παραμένουν αμετακίνητες, ενώ χτες την Τετάρτη 5 Ιουλίου, πραγματοποιήθηκε έλεγχος στην συγκεκριμένη αλλά και σε άλλες επιχειρήσεις υγειονομικού ενδιαφέροντος, χωρίς να παρατηρηθεί καμία παράβαση.

TraveldailyNews Greece & Cyprus | + Άρθρα

Στην πρώτη γραμμή της ενημέρωσης, δημοσιογράφος σε καθημερινές e-εφημερίδες και απόφοιτη του τμήματος δημοσιογραφίας και ΜΜΕ του Αριστοτέλειου Πανεπιστημίου Θεσσαλονίκης.

29/04/2024
26/04/2024
25/04/2024
24/04/2024
23/04/2024
22/04/2024