Τελευταία νέα
ΑρχικήΔιαμονή-ΔιατροφήΞενοδοχείαΈρχεται ένα νέο πολυτελές ξενοδοχείο Radisson Hotel στην Αθήνα
Ξενοδοχεία

Έρχεται ένα νέο πολυτελές ξενοδοχείο Radisson Hotel στην Αθήνα

Το Radisson Theatrou Square Athens θα αποτελείται από δωμάτια και σουίτες επιφάνειας από 17- 30 τ.μ. με τον τελικό αριθμό δωματίων και εγκαταστάσεων να οριστικοποιείται το προσεχές διάστημα.

Η Radisson Hotel Group υπέγραψε συμφωνία με την Gnosis Investments για ένα νέο ξενοδοχείο στο κέντρο της Αθήνας που θα φέρει την επωνυμία της Radisson. To Radisson Theatrou Square Athens αναμένεται να ανοίξει τις πύλες του στα μέσα του 2024 με την μετατροπή ενός ιστορικού κτηρίου σε ένα upscale ξενοδοχείο.

Σημειώνεται πως με το άνοιγμα του εν λόγω ξενοδοχείου, ο όμιλος καταγράφει το 4ο ξενοδοχείο του στην Αθήνα.

Το Radisson Theatrou Square Athens θα αποτελείται από δωμάτια και σουίτες επιφάνειας από 17- 30 τ.μ. με τον τελικό αριθμό δωματίων και εγκαταστάσεων να οριστικοποιείται το προσεχές διάστημα.

Το ξενοδοχείο θα παρέχει μια μοναδική γαστρονομική εμπειρία με τη δημιουργία ενός food market στο ισόγειο του. Με πρόσβαση στον όμορφο δρόμο και στην πλατεία Θεάτρου θα παρέχει μια ποικιλία κουζινών και επιλογών για κάθε γούστο εμπνευσμένες από τις παραδοσιακές λαϊκές αγορές της περιοχής τις οποίες ένοικοι και επισκέπτες θα μπορούν να απολαύσουν στην πλατεία.

Η Πλατεία Θεάτρου αποτελεί μια ιστορική τοποθεσία στην καρδιά της Αθήνας η οποία βρίσκεται σε μια περίοδο που επανασυστήνεται στο κοινό μέσα από έργα ανάπλασης με πρωτοβουλία του Δήμου Αθηναίων  με στόχο να αποκτήσει ξανά τον ρόλο της ως εμπορικού και πολιτιστικού κέντρου σε ένα φιλικό χώρο με πεζοδρόμους και μεικτές χρήσεις κατοικίας, επαγγελματικής στέγης, ξενοδοχείων και εστιατορίων.

Εκδότης - Διευθυντής Σύνταξης - Travel Media Applications | Ιστοσελίδα | + Άρθρα

Συνεκδότης του TravelDailyNews Media Network από το 1999 που περιλαμβάνει τρεις εκδόσεις για τη Διεθνή αγορά, τις αγορές της Ασίας και του Ειρηνικού και την αγορά της Ελλάδας και της Κύπρου.

Είναι υπεύθυνος για την στρατηγική ανάπτυξη του δικτύου, τις συνέργειες, και τη διεθνή αγορά.

26/04/2024
25/04/2024
24/04/2024
23/04/2024
22/04/2024
19/04/2024