Τελευταία νέα
ΑρχικήΔιαμονή-ΔιατροφήΞενοδοχείαΗ Marriott International φέρνει το brand JW Marriott στην Ελλάδα
Ξενοδοχεία

Η Marriott International φέρνει το brand JW Marriott στην Ελλάδα

JW Marriott-Crete Resort & Spa

Το JW Marriott Crete Resort & Spa θα βρίσκεται στις παρυφές της πόλης των Χανίων, κατά μήκος της παραλίας Μαράθι.

Η Marriott International, Inc. ανακοίνωσε ότι υπέγραψε συμφωνία σε συνεργασία με την εταιρεία Βασιλάκης ΑΕ για να φέρει το brand JW Marriott στην Ελλάδα. Αναμενόμενο να ανοίξει το 2025, το JW Marriott Crete Resort & Spa θα εκτείνεται σε 100 παραθαλάσσια στρέμματα για όσους αναζητούν μια πολυτελή απόδραση σε συνδυασμό με εξαιρετικές υπηρεσίες και ολιστικές εμπειρίες ευεξίας.

Η SWOT Hospitality, γνωστή για την τεχνογνωσία της στη διαχείριση πολυτελών ξενοδοχείων σε όλη την Ελλάδα, θα συνεργαστεί με τη Βασιλάκης ΑΕ και τη Marriott International ως τρίτος φορέας εκμετάλλευσης για το ακίνητο δικαιόχρησης.

JW Marriott Crete Resort & Spa

“Η Ελλάδα παραμένει ένας από τους πιο ελκυστικούς προορισμούς για τον σημερινό παγκόσμιο ταξιδιώτη και η υπογραφή του JW Marriott Crete Resort & Spa αντανακλά τη συνεχιζόμενη ζήτηση για πολυτελή καταλύματα σε όλη τη χώρα”, λέει ο Jerome Briet, Chief Development Officer της Marriott International EMEA. “Ανυπομονούμε να συνεργαστούμε με τη Βασιλάκης ΑΕ και τη SWOT Hospitality για να εισαγάγουμε την κληρονομιά της μάρκας για εξαιρετική φιλοξενία, προσεγμένο σχεδιασμό και εμπλουτισμένες εμπειρίες ευεξίας στον νησιωτικό προορισμό της Κρήτης”.

Σχεδιασμένο από την αναγνωρισμένη αρχιτεκτονική εταιρεία Block722, το JW Marriott Crete Resort & Spa αναμένεται να συνδυάσει τη σύγχρονη κομψότητα με την αυθεντική κρητική κληρονομιά. Το θέρετρο έχει προγραμματιστεί να προσφέρει 160 κομψά διακοσμημένα πολυτελή δωμάτια με όλες τις σουίτες και τις βίλες να διαθέτουν ιδιωτική πισίνα ή τζακούζι.

JWMarriott Crete Resort & Spa

Τα σχέδια σχεδιασμού για το θέρετρο περιλαμβάνουν επίσης πολλούς ήρεμους χώρους ευεξίας που προσκαλούν τους επισκέπτες να απολαύσουν πλήρως το “εδώ και τώρα”, συμπεριλαμβανομένου ενός JW Garden και πεντάστερες γαστρονομικές εμπειρίες, συμπεριλαμβανομένου ενός παραδοσιακού κρητικού εστιατορίου και ενός χώρου εστίασης στην παραλία. Επιπλέον, το κατάλυμα θα διαθέτει πολλές πισίνες, γυμναστήριο, beach club, σπα και εμπειρίες Family by JW.

“Είμαστε στην ευχάριστη θέση να ανακοινώσουμε το άνοιγμα του πρώτου θέρετρου JW Marriott στην Ελλάδα, σηματοδοτώντας ένα σημαντικό ορόσημο για την εταιρεία μας. Η συνεργασία με την SWOT φιλοξενία, που χαρακτηρίζεται από την τεχνογνωσία και την ακλόνητη δέσμευσή τους, έχει ήδη αποδείξει την επιτυχία για την οποία προορίζεται αυτό το έργο”, λέει ο κ. Αντώνης Βασιλάκης, ιδιοκτήτης της Βασιλάκης ΑΕ. “Οι αξίες του JW Marriott ευθυγραμμίζονται απόλυτα με το όραμά μας για αυτό το έργο και είμαστε βέβαιοι ότι αυτή η μάρκα θα αναβαθμίσει την εμπειρία φιλοξενίας στην Ελλάδα και θα θέσει ένα νέο πρότυπο πολυτέλειας για τους επισκέπτες μας”.

Το JW Marriott Crete Resort & Spa θα βρίσκεται στις παρυφές της πόλης των Χανίων, κατά μήκος της παραλίας Μαράθι, δημοφιλές σημείο εκκίνησης για εκδρομές στην Κρήτη. Το θέρετρο θα βρίσκεται σε κοντινή απόσταση από το Αεροδρόμιο των Χανίων και δύο ώρες οδικώς από το Διεθνές Αεροδρόμιο του Ηρακλείου.

Εκδότρια - Αρχισυντάκτρια - Travel Media Applications | Ιστοσελίδα | + Άρθρα

Η Βίκυ είναι συνιδρυτής της Travel Media Applications και υπεύθυνη για την αρχισυνταξία των TravelDailyNews Greece & Cyprus και TravelDailyNews International.
Στην εταιρεία έχει αναλάβει την οικονομική διεύθυνση.

26/04/2024
25/04/2024
24/04/2024
23/04/2024
22/04/2024
19/04/2024