Τελευταία νέα
ΑρχικήΔιαμονή-ΔιατροφήΞενοδοχείαInvest Cyprus: Νέα επένδυση του ισραηλινού ξενοδοχειακού ομίλου Fattal στην Κύπρο
Επενδύσεις

Invest Cyprus: Νέα επένδυση του ισραηλινού ξενοδοχειακού ομίλου Fattal στην Κύπρο

Ο ισραηλινός όμιλος στον τομέα της φιλοξενίας, Fattal Hotel Group, επεκτείνει περαιτέρω την παρουσία του στην Κύπρο, με την απόκτηση του πεντάστερου ξενοδοχείου στη Λεμεσό, GrandResort.

Ο ισραηλινός όμιλος στον τομέα της φιλοξενίας, Fattal Hotel Group, επεκτείνει περαιτέρω την παρουσία του στην Κύπρο, με την απόκτηση του πεντάστερου ξενοδοχείου στη Λεμεσό, GrandResort.

Όπως αναφέρει ανακοίνωση του Invest Cyprus, ο ισραηλινός όμιλος έχει ήδη αποκτήσει εννέα ξενοδοχειακές μονάδες στο νησί, σε Πάφο, Λάρνακα, Πρωταρά και Λεμεσό.

Η νέα επένδυση του ομίλου στην Κύπρο, αφορά στην απόκτηση του ξενοδοχείου πέντε αστέρων, GrandResort στη Λεμεσό, το οποίο προγραμματίζεται να υποβληθεί σε εκτεταμένη ανακαίνιση και θα περιληφθεί στην φίρμα Leonardo Hotels Limited Edition.

Ο όμιλος έχει επίσης αποκτήσει το Elias Latsi Holiday Village Resort, το οποίο σύντομα θα ανακαινισθεί εξ ολοκλήρου και θα μετονομαστεί σε Leonardo Club Family Resort. Ταυτόχρονα, όπως αναφέρεται, ο όμιλος έχει μόλις ανοίξει ένα νέο ξενοδοχείο στη Λεμεσό υπό τη φίρμα NYX, ενώ άλλο ένα ξενοδοχείο κάτω από το εν λόγω brand αναμένεται να ολοκληρωθεί στη Λευκωσία.

Σε δήλωσή του, ο Ρον Αλονί, Διευθύνων Σύμβουλος της Fattal, δήλωσε ότι η εταιρεία εργοδοτεί 1.200 άτομα στην Κύπρο «και είναι περήφανη που επεκτείνεται περαιτέρω στο νησί».

«Προτεραιότητα μας τώρα είναι να ολοκληρώσουμε τις διαδικασίες σχετικά τα νεοαποκτηθέντα ξενοδοχεία να ολοκληρώσουμε τις εργασίες για τις επενδύσεις τους και ακολούθως να αξιοποιήσουμε νέες επενδυτικές ευκαιρίες στο νησί», πρόσθεσε.

Όπως αναφέρεται, ως ένας ηγετικός ξενοδοχειακός όμιλος στην Κύπρο σήμερα, η εταιρεία πιστεύει στο μέλλον του τουρισμού στην Κύπρο και θεωρεί αναγκαίο όπως κυβέρνηση και ιδιωτικός τομέας συνεργαστούν σε μακροχρόνιους στόχους, όπως την φορολογία, την αειφορία, την στήριξη της αγοράς και στα κίνητρα για να προσελκυθούν περισσότερες επενδύσεις.

Ο Διευθύνων Σύμβουλος της Fattal συμπλήρωσε ακόμη ότι ο ίδιος είναι πολύ ικανοποιημένος με το εγχώριο επειχειρείν και το επενδυτικό περιβάλλον, καθώς και για την απόδοση των επενδύσεων της εταιρείας στο νησί.

«Η Κύπρος», πρόσθεσε, «είναι ένας ιδανικός προορισμός για επενδύσεις, ο οποίος διαθέτει πολλά πλεονεκτήματα για αυτούς που ενδιαφέρονται να προχωρήσουν σε σοβαρές επεκτάσεις».

Από την πλευρά του, ο Διευθύνων Σύμβουλος του Invest Cyprus, Μάριος Τανούσης, καλωσόρισε την επέκταση των δραστηριοτήτων του Fattal Group στην Κύπρο και συμπλήρωσε: Οι επενδυτικές αποφάσεις ηγετικών ξενοδοχειακών ομίλων και διεθνών επενδυτών να επεκτείνουν τα σχέδια τους στην τοπική αγορά είναι ξεκάθαρα μια ψήφος εμπιστοσύνης στις προοπτικές στον τομέα του τουρισμού και της φιλοξενίας στην Κύπρο.

«Ως η επενδυτική Αρχή της κυβέρνησης, θα συνεχίσουμε να στηρίζουμε και να διευκολύνουμε τις ξένες άμεσες επενδύσεις σε σημαντικούς τομείς της οικονομίας, βάσει και του οράματος και της στρατηγικής της κυβέρνησης», κατέληξε.

Σύμφωνα με την ανακοίνωση, ο όμιλος Fatal θεωρείται ο μεγαλύτερος όμιλος στο Ισραήλ στον τομέα της φιλοξενίας και ένας από τους ραγδαία αναπτυσσόμενους ξενοδοχειακούς ομίλους με 270 ξενοδοχειακές μονάδες σε 117 προορισμούς στο Ισραήλ, την Ευρώπη και το Ηνωμένο Βασίλειο.

Εκδότρια - Αρχισυντάκτρια - Travel Media Applications | Ιστοσελίδα | + Άρθρα

Η Βίκυ είναι συνιδρυτής της Travel Media Applications και υπεύθυνη για την αρχισυνταξία των TravelDailyNews Greece & Cyprus και TravelDailyNews International.
Στην εταιρεία έχει αναλάβει την οικονομική διεύθυνση.

26/04/2024
25/04/2024
24/04/2024
23/04/2024
22/04/2024
19/04/2024