Τελευταία νέα
ΑρχικήΠροορισμοίΟλυμπιακοί Αγώνες 2024: Η Γαλλία θα έχει παρατηρητήριο τιμών σε επιπλωμένα τουριστικά καταλύματα
Ολυμπιακοί Αγώνες

Ολυμπιακοί Αγώνες 2024: Η Γαλλία θα έχει παρατηρητήριο τιμών σε επιπλωμένα τουριστικά καταλύματα

Ένα χρόνο πριν από τους Ολυμπιακούς Αγώνες του Παρισιού, ο Emmanuel Macron ζήτησε τη δημιουργία ενός παρατηρητηρίου τιμών για επιπλωμένα τουριστικά καταλύματα για να εξασφαλίσει «υποδειγματική υποδοχή» για θεατές και τουρίστες.

Ο Emmanuel Macron ζήτησε τη θέσπιση ενός παρατηρητηρίου τιμών για τα επιπλωμένα τουριστικά καταλύματα προκειμένου να διευκολυνθεί η ενημέρωση και η διαφάνεια των τιμών με τη δημιουργία ενός παρατηρητηρίου τιμών και να διευκολυνθούν οι έλεγχοι. Επίσης, ζήτησε τη λειτουργεία ηλεκτρονικής εφαρμογής που θα μπορεί να ελέγχει τον μέγιστο αριθμό διανυκτερεύσεων ανά έτος.

Ένα άλλο επιθυμητό μέτρο που ζήτησε ο Macron είναι σύμβαση του κλάδου ξενοδοχείων και εστιατορίων που να περιλαμβάνει δεσμεύσεις για γλωσσικές δεξιότητες, εργαλεία επικοινωνίας, διαφάνεια υπηρεσιών, προσβασιμότητα, οικολογία, τοπικά προϊόντα καθώς και δεσμεύσεις για την απασχόληση.

Σχετικά με τον κλάδο των μεταφορών, πρότεινε να δημιουργηιθεί και να εγκριθεί από όλους τους μεταφορείς και τα ενδιαφερόμενα υπουργεία ένας οδικός χάρτης ταξιδιού με συγκεκριμένες δεσμεύσεις σχετικά με τη κινητικότητα των ταξιδιών, ιδίως στα αεροδρόμια, αλλά και για την παροχή πληροφοριών προς τους ταξιδιώτες.

Για να είναι όσο το δυνατόν καλύτερα τα αποτελέσματα και να τηρούνται τα πρότυπα υγείας, ζήτησε να ενισχυθούν τα μέσα ελέγχου της Γενικής Διεύθυνσης Ανταγωνισμού, Κατανάλωσης και Καταστολής της Απάτης (DGCCRF).

Εκδότρια - Αρχισυντάκτρια - Travel Media Applications | Ιστοσελίδα | + Άρθρα

Η Βίκυ είναι συνιδρυτής της Travel Media Applications και υπεύθυνη για την αρχισυνταξία των TravelDailyNews Greece & Cyprus και TravelDailyNews International.
Στην εταιρεία έχει αναλάβει την οικονομική διεύθυνση.

26/04/2024
25/04/2024
24/04/2024
23/04/2024
22/04/2024
19/04/2024