Τελευταία νέα
ΑρχικήΔιαμονή-ΔιατροφήΝέο λογότυπο με “αέρα” ανανέωσης και καινοτομίας για το Paros Agnanti Resort & Spa
Ξενοδοχεία

Νέο λογότυπο με “αέρα” ανανέωσης και καινοτομίας για το Paros Agnanti Resort & Spa

Paros Agnanti Resort & Spa

Το Paros Agnanti Resort & Spa αποτελείται από έξι κυβόσχημα κτίρια με καμάρες, κυκλαδίτικου αρχιτεκτονικού ρυθμού, στα οποία κυριαρχούν το λευκό, το μπλε και η πέτρα, με ανεμπόδιστη θέα στη θάλασσα και την Παροικιά, καθώς κάθε ένα από αυτά είναι χτισμένο πάνω σε λόφο.

Το Paros Agnanti Resort & Spa, αποτελεί ένα από τα δημοφιλέστερα ξενοδοχεία στο νησί της Πάρου, με παρουσία 25 ετών, και τη φετινή χρονιά παρουσιάζει την ολοκληρωτική ανανέωση του λογοτύπου του, σηματοδοτώντας έτσι στους επισκέπτες ένα ακόμα υψηλότερο επίπεδο πολυτέλειας και εξαιρετικής φιλοξενίας. Το νέο του λογότυπο, συμβολίζει την ανανέωση και την καινοτομία που προσφέρει αυτό το μοναδικό resort στο νησί της Πάρου, αλλά γενικότερα στις Κυκλάδες.

Paros-Agnanti-Resort-&-Spa-logo

Olvia Spa: Ανάμεσα στη φετινή ανανέωση του Paros Agnanti Resort & Spa περιλαμβάνεται το νέο πολυτελές σπα, το Olvia Spa, που προσφέρει στους επισκέπτες μια ολοκληρωμένη εμπειρία χαλάρωσης και αναζωογόνησης, με εξαιρετικές υπηρεσίες. Olvia, σύμφωνα με τον μύθο της Περσεφόνης, σημαίνει ευτυχής… μακάριος, ευδαίμων, είναι αυτός που γευόμενος τις υπηρεσίες μας μπορεί να απολαύσει ψυχική ικανοποίηση, χαρά και ευφορία, βασικά χαρακτηριστικά για να ξαναζήσεις τις στιγμές, να κατακτήσεις την ευτυχία της μακροζωίας.

Coeli Restaurant: Επιπλέον, το Coeli Restaurant , το ανανεωμένο εστιατόριο μεσογειακής κουζίνας με θέα στη θάλασσα προσφέρει μια γαστρονομική εμπειρία που θα μείνει αξέχαστη, ακόμη και στους πιο απαιτητικούς επισκέπτες. Παράλληλα με μια ξεχωριστή γαστρονομική εμπειρία οι πελάτες μπορούν να απολαύσουν και το μουσικό πρόγραμμα από ένα ντουέτο καλλιτεχνών.

Paros Agnanti Resort & Spa

Αθλητικές δραστηριότητες & Wellness events: Οι εγκαταστάσεις αθλητικών δραστηριοτήτων (γήπεδο Padel, tennis και mini golf park) θα καλύπτουν τις ανάγκες των επισκεπτών που αναζητούν αθλητικές δραστηριότητες, ενώ η εκπληκτική πισίνα θα προσφέρει ατέλειωτες στιγμές χαλάρωσης και ανανέωσης. Το φετινό καλοκαίρι θα φιλοξενηθούν στο Paros Agnanti Resort & Spa wellness events, όπως τα powerful spinning events στον υπαίθριο χώρο, αλλά και οι οικογενειακές δράσεις ‘’ Φροντίδα στη Γη’’ όπου η οικογένεια θα έρθει σε επαφή με τη φύση και τη φροντίδα που μπορεί απλόχερα να μας προσφέρει η Μάνα Γη. Οι οικογένειες θα βιώσουν με φυσικά ελληνικά υλικά θεραπείες στο spa και παράλληλα θα ανταποδίδουν την αγάπη τους στη φύση, φυτεύοντας το οικογενειακό τους φυτό στον μποστάνι του ξενοδοχείου, βάζοντας τη δική τους σφραγίδα στη φροντίδα της γης και στις αναμνήσεις διακοπών τους.

Κυκλαδίτικη τέχνη του μαρμάρου με την υπογραφή του Εμμανουήλ Φωκιανού: Το Paros Agnanti Resort & Spa, προσκαλεί τους επισκέπτες του σε έναν κόσμο όπου η τέχνη και η πολυτέλεια συναντώνται, καθώς ο Εμμανουήλ Φωκιανός αποκαλύπτει τη Μοναδική Έκθεση Μαρμάρου. Κάθε έργο είναι μια επιβεβαίωση της δεξιοτεχνίας που μετατρέπει το στερεό μάρμαρο σε έναν εξαιρετικό ‘’αργαλειό’’ σχημάτων και συναισθημάτων. Το Paros Agnanti Resort & Spa αποτελεί τον ιδανικό καμβά για αυτές τις εξαιρετικές δημιουργίες, επιτρέποντας στους επισκέπτες να εμβαθύνουν στην ομορφιά των μαρμαρένιων αριστουργημάτων του Φωκιανού.

Εκδότρια - Αρχισυντάκτρια - Travel Media Applications | Ιστοσελίδα | + Άρθρα

Η Βίκυ είναι συνιδρυτής της Travel Media Applications και υπεύθυνη για την αρχισυνταξία των TravelDailyNews Greece & Cyprus και TravelDailyNews International.
Στην εταιρεία έχει αναλάβει την οικονομική διεύθυνση.

26/04/2024
25/04/2024
24/04/2024
23/04/2024
22/04/2024
19/04/2024