Τελευταία νέα
ΑρχικήΔιαμονή-ΔιατροφήΞενοδοχείαΤα Aria Hotels αποκτούν έναν ακόμα παραδοσιακό πύργο στη Μάνη
Επενδύσεις

Τα Aria Hotels αποκτούν έναν ακόμα παραδοσιακό πύργο στη Μάνη

Νέα επένδυση από τα Aria Hotels στη Μάνη με κατοικία – αρχοντικό πύργο που μπορεί να φιλοξενήσει μέχρι 6 άτομα.

Τα Aria Hotels, η οικογενειακή αλυσίδα boutique ξενοδοχείων και ανεξάρτητων κατοικιών, ενισχύουν την παρουσία τους στη Μάνη εντάσσοντας στο χαρτοφυλάκιό τους το Hawk Tower. Η ιδιαίτερη αυτή ιστορική κατοικία δέχεται ήδη κρατήσεις και θα υποδεχθεί τους επισκέπτες της από τα μέσα Απριλίου, δίνοντάς τους την ευκαιρία να απολαύσουν μία ξεχωριστή εμπειρία διαμονής στην Πελοπόννησο.

Το Hawk Tower βρίσκεται στην εναλλακτική Μάνη, και συγκεκριμένα τον Πύργο, έναν προορισμό που προτιμάται ολοένα και περισσότερο από τους ταξιδιώτες λόγω της φυσικής ομορφιάς και της ιστορίας του. Η κατοικία αποτελεί αρχοντικό πύργο της ευρύτερης περιοχής της Μάνης, ο οποίος κατασκευάστηκε το 1868 και έχει ανακαινιστεί εσωτερικά με απόλυτο σεβασμό στη μανιάτικη αρχιτεκτονική. Ιδιαίτερο χαρακτηριστικό του αποτελεί η αντίθεση που δημιουργείται χάρη στη συνύπαρξη των παραδοσιακών στοιχείων, με την πέτρα να «κυριαρχεί» εξωτερικά, και της σύγχρονης εσωτερικής διακόσμησης.

Με έκταση 150 τ.μ., το Hawk Tower μπορεί να φιλοξενήσει έως 6 άτομα αποτελώντας ιδανική επιλογή για οικογένειες, παρέες φίλων και ζευγάρια που επιθυμούν να εξερευνήσουν τόσο την τοπική ιστορία όσο και τα γραφικά χωριά του Ταΰγετου. Αποτελείται από 2 υπνοδωμάτια και 3 μπάνια, ενώ περιλαμβάνει σαλόνι και πλήρως εξοπλισμένη κουζίνα. Οι επισκέπτες του Hawk Tower έχουν τη δυνατότητα να απολαύσουν μοναδικές στιγμές χαλάρωσης στο μπαλκόνι, το οποίο προσφέρει απεριόριστη θέα στον Μεσσηνιακό Κόλπο, σε ένα περιβάλλον που αποπνέει ηρεμία. Επιπλέον, μπορούν να αξιοποιήσουν την κατοικία ως βάση για εξορμήσεις σε άλλα χωριά και αξιοθέατα της περιοχής.

Έχοντας στο επίκεντρο της φιλοσοφίας τους την ανάδειξη του πολιτισμού, της αρχιτεκτονικής και της ιστορίας της Ελλάδας, τα Aria Hotels παρέχουν αυθεντικές εμπειρίες και απαντούν στις σύγχρονες ανάγκες του κάθε επισκέπτη μέσα από ένα διευρυμένο χαρτοφυλάκιο με στρατηγικά επιλεγμένα καταλύματα σε διαφορετικούς νησιωτικούς και ηπειρωτικούς προορισμούς.

Ιστοσελίδα | + Άρθρα

Φοιτητής στο τμήμα Οργάνωσης και Διοίκησης Επιχειρήσεων του Οικονομικού Πανεπιστημίου Αθηνών.

Ετικέτες
26/04/2024
25/04/2024
24/04/2024
23/04/2024
22/04/2024
19/04/2024