Τελευταία νέα
ΑρχικήΔιαμονή-ΔιατροφήΞενοδοχείαΤα επόμενα επιχειρηματικά σχέδια της HotelBrain – Στόχος οι 1,5 εκατ. μοναδικοί επισκέπτες
Ξενοδοχεία

Τα επόμενα επιχειρηματικά σχέδια της HotelBrain – Στόχος οι 1,5 εκατ. μοναδικοί επισκέπτες

O ιδρυτής & διευθύνων σύμβουλος της HotelBrain, κος Πάνος Παλαιολόγος.

«Μέσω μακροπρόθεσμων μισθώσεων έχουμε ήδη το 1% του συνολικού αριθμού ξενοδοχείων της χώρας», δήλωσε ο ιδρυτής & διευθύνων σύμβουλος της HotelBrain, κος Πάνος Παλαιολόγος.

Κατά τη διάρκεια εκδήλωσης, ο ιδρυτής & διευθύνων σύμβουλος της HotelBrain, κος Πάνος Παλαιολόγος παρουσίασε το επιχειρηματικό σχέδιο του ομίλου που θα ακολουθήσει «την αρχή της ελληνικής τουριστική άνοιξης».

Συγκεκριμένα δήλωσε ότι: «Βρισκόμαστε στην ολοκλήρωση του πρώτου κι ίσως του πιο δύσκολου επιχειρηματικού μας σχεδίου, το οποίο ήταν η απόκτηση ιδίου ξενοδοχειακού προϊόντος, μεγάλου όγκου. Μέσω μακροπρόθεσμων μισθώσεων έχουμε ήδη το 1% του συνολικού αριθμού ξενοδοχείων της χώρας. Δηλαδή 95 ξενοδοχεία, με 7.300 δωμάτια, σε 39 προορισμούς σε όλη την Ελλάδα».

Στη συνέχεια, ο κ. Παλαιολόγος ανέφερε ότι ο όμιλος βρίσκεται σε πολύ καλά επίπεδα ρευστότητα, γεγονός που δημιουργεί ευκολία στην αύξηση του χαρτοφυλακίου. «Εκτιμούμε δε ότι στα επόμενα 2-3 χρόνια θα μπορούμε να διπλασιάσουμε τον αριθμό των δωματίων και σε ορίζοντα 5ετίας να φτάσουμε στον τελικό μας στόχο που είναι τα 20.000 δωμάτια και το 1.5 εκατ. μοναδικούς φιλοξενούμενους».

«Το δεύτερο στάδιο του επιχειρηματικού μας σχεδίου επικεντρώνεται στην παροχή ενός ολοκληρωμένου τουριστικού προϊόντος προς τον τελικό πελάτη, είτε είναι ιδιώτης, είτε τουριστικός πράκτορας είτε tour operator.

Οι βασικές μας επιδιώξεις είναι οι εξής:

  1. Να αυξήσουμε την προστιθέμενη αξία του ομίλου, στη συνολική συστημική κατανάλωση, στο total spending των φιλοξενούμενων.
  2. Η παροχή ολοκληρωμένων και αναβαθμισμένων υπηρεσιών προς τον τελικό πελάτη, με στόχο της βελτίωση της αξίας του προϊόντος», δήλωσε χαρακτηριστικά ο CEO του ομίλου.

Τέλος έκλεισε την παρουσίασή του με ένα ευχαριστήριο μήνυμα προς τους εργαζόμενους. «Η Hote Brain είναι οι άνθρωποί της, εκεί επενδύουμε και αυτούς θέλουμε να στηρίζουμε και να μας στηρίζουν».

TraveldailyNews Greece & Cyprus | + Άρθρα

Στην πρώτη γραμμή της ενημέρωσης, δημοσιογράφος σε καθημερινές e-εφημερίδες και απόφοιτη του τμήματος δημοσιογραφίας και ΜΜΕ του Αριστοτέλειου Πανεπιστημίου Θεσσαλονίκης.

26/04/2024
25/04/2024
24/04/2024
23/04/2024
22/04/2024
19/04/2024