Τελευταία νέα
ΑρχικήΔιαμονή-ΔιατροφήΓαστρονομίαGastronomy Fair 2014: Η γαστρονομία στο επίκεντρο
Γαστρονομία

Gastronomy Fair 2014: Η γαστρονομία στο επίκεντρο

Στον ειδικά διαμορφωμένο χώρο του 2ου Gastronomy Fair οι επισκέπτες θα γνωρίσουν παγκοσμίως διάσημα brands από το χώρο του κρασιού, της μπύρας και της σοκολάτας και θα ανακαλύψουν προϊόντα που κορυφαίοι επαγγελματίες – ζαχαροπλάστες, chefs και mixologists – χρησιμοποιούν στις δημιουργίες τους.

Μία μεγάλη γκάμα φίνων και εκλεπτυσμένων γαστρονομικών προϊόντων θα έχουν τη δυνατότητα να δοκιμάσουν οι επισκέπτες του 2ου Gastronomy Fair που οργανώνει η εταιρεία Deals την Κυριακή 30 και Δευτέρα 31 Μαρτίου στο ξενοδοχείο Athenaeum Intercontinental στην Αθήνα.

Στον ειδικά διαμορφωμένο χώρο του Gastronomy Fair οι επισκέπτες θα γνωρίσουν παγκοσμίως διάσημα brands από το χώρο του κρασιού, της μπύρας και της σοκολάτας και θα ανακαλύψουν προϊόντα που κορυφαίοι επαγγελματίες – ζαχαροπλάστες, chefs και mixologists – χρησιμοποιούν στις δημιουργίες τους.

Το Gastronomy Fair οργανώνεται για δεύτερη χρονιά, με κύριο στόχο τη συνεχή ενημέρωση και εκπαίδευση των επαγγελματιών που δραστηριοποιούνται στο χώρο της γεύσης και της γαστρονομίας. Κατά τη διάρκειά του θα πραγματοποιηθεί μια σειρά από Master Classes, μέσω των οποίων οι συμμετέχοντες θα έχουν την ευκαιρία να μάθουν για νέα προϊόντα και νέες τάσεις, να ενημερωθούν για κλασικές και εξελιγμένες συνταγές και να συμμετέχουν σε γευστικές δοκιμές.

Εκδότρια - Αρχισυντάκτρια - Travel Media Applications | Ιστοσελίδα | + Άρθρα

Η Βίκυ είναι συνιδρυτής της Travel Media Applications και υπεύθυνη για την αρχισυνταξία των TravelDailyNews Greece & Cyprus και TravelDailyNews International.
Στην εταιρεία έχει αναλάβει την οικονομική διεύθυνση.

26/04/2024
25/04/2024
24/04/2024
23/04/2024
22/04/2024
19/04/2024