Τελευταία νέα
ΑρχικήΕιδήσειςΗ Ελλάδα και η Κύπρος στην έκθεση ταξιδιών και αναψυχής 'f.re.e' του Μονάχου
Εκθέσεις

Η Ελλάδα και η Κύπρος στην έκθεση ταξιδιών και αναψυχής 'f.re.e' του Μονάχου

Έκθεση για τη διαμόρφωση του ελεύθερου χρόνου, τα ταξίδια και την αναψυχή στο νέο εκθεσιακό κέντρο του Μονάχου. Την προηγούμενη διοργάνωση επισκέφτηκαν περίπου 118.000 επισκέπτες (το 2014: 112.000 επισκέπτες).


H διεθνής έκθεση για τη διαμόρφωση του ελεύθερου χρόνου, τα ταξίδια και την αναψυχή “f.re.e 2016” διοργανώνεται από 10 μέχρι 14 Φεβρουαρίου 2016 στο νέο εκθεσιακό κέντρο του Μονάχου.

Η έκθεση “f.re.e” λαμβάνει χώρα για έβδομη φορά και τα θέματα που παρουσιάζονται στα 70.000τ.μ. εκθεσιακής επιφάνειας είναι:

  • διακοπές αναψυχής με τροχόσπιτα και αυτοκινούμενα, κάμπινγκ, εταιρίες ενοικιάσεων αυτοκινούμενων
  • σκάφη, εξοπλισμός, διακοπές και αναψυχή στη θάλασσα, αλλά και θαλάσσια σπορ (καταδύσεις, ψάρεμα, κανό, κωπηλασία)
  • υγεία, ομορφιά, wellness
  • ταξίδια για όλα τα γούστα, οργάνωση, ταξιδιωτικά γραφεία, ταξιδιωτικοί οργανισμοί
  • ποδηλασία, ποδήλατα, εξοπλισμός, διοργάνωση εκδρομών. Ο τομέας των ποδηλάτων σημείωσε μεγάλη επιτυχία με 90 εκθέτες και 60 μάρκες ποδηλάτων(αύξηση: 20%), δίνοντας στους επισκέπτες ακόμη μεγαλύτερη ικανοποίηση για τη γκάμα προϊόντων της έκθεσης.
  • σπορ για ιδιαίτερα γούστα: αναρρίχηση, τρέκινγκ, nordic walking, wind surfing, αλλά και jogging, πεζοπορία, fitness και εξοπλισμός
  • άλογα, διακοπές με ιππασία, σίτιση και φύλαξη αλόγων, κατασκευές

Με 6 εκθέτες εκπροσωπήθηκε η Ελλάδα στην τελευταία f.re.e. Στην έκθεση συμμετείχε επίσης με περίπτερο και ο Κυπριακός Οργανισμός Τουρισμού. Ειδικότερα, παρουσιάστηκαν, από την πλευρά της Ελλάδας, οι ANEK Lines, ANEK – Superfast, Ένωση Ξενοδόχων Δυτικής Ηλείας, Meganisi Sailing, Περιφέρεια Δυτικής Ελλάδας και Superfast Ferries – Blue Star Ferries.

Την προηγούμενη διοργάνωση επισκέφτηκαν περίπου 118.000 επισκέπτες (το 2014: 112.000 επισκέπτες) και η ατμόσφαιρα, που επικράτησε στις αίθουσες, ήταν πολύ θετική. Εκθέτες και επισκέπτες έμειναν ευχαριστημένοι με την ανανεωμένη δομή της έκθεσης. Παρουσιάζοντας τα πάντα γύρω από τη διαμόρφωση του ελεύθερου χρόνου, και τα ταξίδια αναψυχής, η f.re.e  δίνει την ευκαιρία στον Έλληνα εκθέτη να προβληθεί στην ενδιαφέρουσα τουριστική αγορά της Νότιας Γερμανίας. Στην προηγούμενη διοργάνωση, τιμώμενη χώρα ήταν η Ισπανία, η οποία παρουσίασε στους επισκέπτες το καλύτερό της πρόσωπο, ικανοποιώντας στο έπακρο όλες τους τις προσδοκίες. Για το 2016, τιμωμένη χώρα θα είναι οι Σεϋχέλλες. Για την Ελλάδα, η οποία είναι ο κατ’εξοχήν προορισμός διακοπών και αναψυχής, η έκθεση αυτή αποτελεί μεγάλη ευκαιρία προβολής.

Το Ελληνογερμανικό Εμπορικό και Βιομηχανικό Επιμελητήριο είναι ο επίσημος αντιπρόσωπος του Εκθεσιακού Οργανισμού του Μονάχου για την Ελλάδα και την Κύπρο.

Εκδότης - Διευθυντής Σύνταξης - Travel Media Applications | Ιστοσελίδα | + Άρθρα

Συνεκδότης του TravelDailyNews Media Network από το 1999 που περιλαμβάνει τρεις εκδόσεις για τη Διεθνή αγορά, τις αγορές της Ασίας και του Ειρηνικού και την αγορά της Ελλάδας και της Κύπρου.

Είναι υπεύθυνος για την στρατηγική ανάπτυξη του δικτύου, τις συνέργειες, και τη διεθνή αγορά.

02/10/2023
29/09/2023
28/09/2023
27/09/2023
26/09/2023
25/09/2023