Τελευταία νέα
ΑρχικήΔιαμονή-ΔιατροφήΓαστρονομίαΟ Όμιλος Aldemar Resorts στο National Geographic Traveller Food Festival
Γαστρονομία

Ο Όμιλος Aldemar Resorts στο National Geographic Traveller Food Festival

Οι chefs Γιώργος Χατζόπουλος και Μανώλης Ρουμπάκης και μαγείρεψαν και για την Περιφέρεια Κρήτης, που αποτελεί τον έναν από τους δυο προορισμούς των ξενοδοχείων του Ομίλου.

Στη γαστρονομική έκθεση National Geographic Traveller Food Festival, στο Λονδίνο έδωσε δυναμικό “παρών” ο Όμιλος Aldemar Resorts το Σάββατο 16 και την Κυριακή 17 Ιουλίου. Η διεθνής έκθεση-γιορτή της γαστρονομίας, που διοργάνωσε το δημοφιλές και με κύρος περιοδικό National Geographic Traveller (UK), είχε ως θεματικό άξονα την τουριστική προβολή των προορισμών μέσα από το πρίσμα της γαστρονομίας στους πάνω από 6.000 βρετανούς επισκέπτες.

Ο Όμιλος Aldemar Resorts φιλοξενήθηκε τόσο στο περίπτερο που είχε εξασφαλίσει φέτος ο ΕΟΤ, όσο και στο Masterclass Theatre της διοργάνωσης. Οι έμπειροι Chef του Ομίλου, κ.κ. Γιώργος Χατζόπουλος και Μανώλης Ρουμπάκης, που αποτελούν και τη βασική μαγειρική ομάδα του Sympossio Greek Gourmet Touring, κατέπληξαν το κοινό με τις δημιουργίες τους και την αμεσότητά τους. Πάνω από 600 επισκέπτες της έκθεσης είχαν την ευκαιρία να γευτούν τα πιάτα-πρεσβευτές της Ελλάδας που έφεραν την υπογραφή Sympossio.

Οι δυο chefs επιμελήθηκαν και μαγείρεψαν και για την Περιφέρεια Κρήτης, που αποτελεί τον έναν από τους δυο προορισμούς των ξενοδοχείων του Ομίλου. Συνολικά, τα πιάτα που παρουσιάστηκαν ήταν: Λαβράκι με γιαχνερά χόρτα, Καλαμάρι με σκιουφιχτά μακαρόνια, Γιουβαρλάκια με αρωματικό ζωμό λουΐζας και Σοφεγάδα με φιλέτα χοχλιών. Τέλος, παρουσιάστηκε και το cocktail “Always a Friend I.R.”, ως φόρος τιμής στον χαρισματικό Ιωάννη Ροδοκανάκη που ήταν Chef και αναπόσπαστο μέλος της Aldemar και πριν από δυο χρόνια έφυγε από τη ζωή.

Από την αποστολή της Aldemar δε θα μπορούσε να λείπει ο CEO του Ομίλου, κ. Αλέξανδρος Αγγελόπουλος, η κα Μάντυ Καλλιοντζή, Commercial Director και η κα Marlen Taffarello, εκπρόσωπος UK Press Office. Τα 4 μαγειρικά sessions που παρουσίασαν οι chefs τίμησε με την παρουσία της η υφυπουργός Τουρισμού, κα Σοφία Ζαχαράκη.

Στη 2η διοργάνωση της έκθεσης που προσελκύει τα φώτα του διεθνούς κοινού με αγάπη στα ταξίδια και τη γαστρονομία, η Aldemar και το Sympossio μετέφεραν στην αγγλική πρωτεύουσα τον παλμό της ελληνικής φιλοξενίας και της ελληνικής γαστρονομίας και έχοντας λάβει το χειροκρότημα του κοινού ανανέωσαν το ραντεβού τους για του χρόνου.

Εκδότρια - Αρχισυντάκτρια - Travel Media Applications | Ιστοσελίδα | + Άρθρα

Η Βίκυ είναι συνιδρυτής της Travel Media Applications και υπεύθυνη για την αρχισυνταξία των TravelDailyNews Greece & Cyprus και TravelDailyNews International.
Στην εταιρεία έχει αναλάβει την οικονομική διεύθυνση.

01/03/2024
29/02/2024
28/02/2024
27/02/2024
26/02/2024
23/02/2024