Τελευταία νέα
ΑρχικήΕκθέσειςH HORECA 2023 φιλοξενεί την ημερίδα της ΕΕΝΕ για το ελληνικό οικοσύστημα φιλοξενίας
Τουριστικές Εκθέσεις

H HORECA 2023 φιλοξενεί την ημερίδα της ΕΕΝΕ για το ελληνικό οικοσύστημα φιλοξενίας

Η HORECA φιλοξενεί την Κυριακή 12 Φεβρουαρίου στην συνεδριακή αίθουσα C1, το φόρουμ με τίτλο «Το Ελληνικό Οικοσύστημα Φιλοξενίας» από την Ελληνική Ένωση Επιχειρηματιών (ΕΕΝΕ).

Η Ελληνική Ένωση Επιχειρηματιών (ΕΕΝΕ) αποτελεί ένα δυναμικό φορέα έκφρασης της σύγχρονης επιχειρηματικότητας, που στόχο έχει, με συγκεκριμένες προτάσεις για την οικονομία και τις επιχειρήσεις, να συμβάλλει στην προοπτική ανάπτυξης και ευημερίας της Ελλάδας και στην ενίσχυση του διεθνούς αποτυπώματος της χώρας και των επιχειρήσεων. Η ΕΕΝΕ με τον πολυσυλλεκτικό της χαρακτήρα εκπροσωπεί τους πιο δυναμικούς κλάδους της ελληνικής οικονομίας.

Ο κλάδος της φιλοξενίας, αποτελεί ένα από τα πιο δυναμικά οικοσυστήματα της χώρας. Αυτό το οικοσύστημα που συνεργάζεται και αλληλοσυμπληρώνεται για να παρέχει υψηλής ποιότητας υπηρεσίες στους επισκέπτες αλλά και να αποτελεί σταθερά βασικό πυλώνα της ελληνικής οικονομίας συμβάλλοντας σε ποσοστό μεγαλύτερο του 20% στο ΑΕΠ θα μελετήσουν και θα αναδείξουν μέσα από το φόρουμ με τίτλο «Το Ελληνικό Οικοσύστημα Φιλοξενίας», που διοργανώνεται στα πλαίσια της έκθεσης HORECA στις 12 Φεβρουαρίου 2023.

Επιτυχημένοι επιχειρηματίες από όλους τους κλάδους μιλάνε για την οικονομία της Φιλοξενίας και πως αυτή αποτελεί απάντηση στην εθνική πρόκληση, μπροστά από την οποία βρισκόμαστε. Η πιο ενεργή κοινότητα, αυτή των startup, δίνει τον παλμό των εξελίξεων και μέσα από την παρουσίαση των επιτυχημένων παραδειγμάτων τους αγγίζουμε το πολύ επίκαιρο ζήτημα της ανάγκης περάσματος από την εποχή του ψηφιακού αναλφαβητισμού στο τώρα και στην ψηφιοποίηση. Η ελληνική γαστρονομία, αποτελεί διαχρονικά τον καλύτερο και πιο δυνατό πρεσβευτή της Ελλάδας στο εξωτερικό. Ελληνικό κρασί, μπύρα αλλά και επιτυχημένα επιχειρηματικά αλλά και μη project μοιράζονται την εμπειρία τους.

Εκδότης - Διευθυντής Σύνταξης - Travel Media Applications | Ιστοσελίδα | + Άρθρα

Συνεκδότης του TravelDailyNews Media Network από το 1999 που περιλαμβάνει τρεις εκδόσεις για τη Διεθνή αγορά, τις αγορές της Ασίας και του Ειρηνικού και την αγορά της Ελλάδας και της Κύπρου.

Είναι υπεύθυνος για την στρατηγική ανάπτυξη του δικτύου, τις συνέργειες, και τη διεθνή αγορά.

21/03/2023
20/03/2023
17/03/2023
16/03/2023
15/03/2023
14/03/2023