Τελευταία νέα
ΑρχικήΑερομεταφορέςΑεροπορικές ΕταιρίεςΗ Emirates “προσγειώνεται” στην ΙΤΒ
Επιβεβαιώνει τη δέσμευσή της στην τουριστική βιομηχανία

Η Emirates “προσγειώνεται” στην ΙΤΒ

Η Emirates, συμμετέχει και φέτος στη Διεθνή Τουριστική Έκθεση ΙΤΒ, η οποία θα διαρκέσει από τις 11 έως τις 15 Μαρτίου, στο Βερολίνο και επιστρέφει στον εκθεσιακό χώρο με μία […]

Η Emirates, συμμετέχει και φέτος στη Διεθνή Τουριστική Έκθεση ΙΤΒ, η οποία θα διαρκέσει από τις 11 έως τις 15 Μαρτίου, στο Βερολίνο και<...> επιστρέφει στον εκθεσιακό χώρο με μία περιστρεφόμενη σφαίρα, θέλοντας να αναδείξει την παγκόσμια παρουσία της. Η σφαίρα, ύψους 9,5 μέτρων και διαμέτρου 65 μέτρων, έχει τη δυνατότητα να περιστρέφεται σταθερά 360 μοίρες, κάθε 30 λεπτά, μια ιδιαίτερη περιστροφική φιγούρα που κεντρίζει το ενδιαφέρον του κάθε επισκέπτη.

Στην είσοδο του περίπτερου παρουσιάζονται τα ξενοδοχεία και τα θέρετρα της Emirates. Τα δωμάτια τοποθετημένα στο ισόγειο μεταφέρουν τον επισκέπτη στο Al Maha Desert Resort & Spa στο Ντουμπάι, το οποίο φέτος γιορτάζει την 10η επέτειο του. Επόμενος σταθμός το Wolgan Valley Resort & Spa, επίσης έναν τόπο αναψυχής, που πρόκειται να ανοίξει τις πύλες του τον Οκτώβριο, στην Αυστραλία.

Στον πρώτο όροφο της σφαίρας, υπάρχουν διαθέσιμοι χώροι για επαγγελματικές συναντήσεις των επισκεπτών, καθώς και ιδιωτικές αίθουσες συνεδρίων. Στον τελευταίο όροφο διατίθεται μεγάλος VIP χώρος για τη φιλοξενία των επισκεπτών.

Επιπλέον στο φαντασμαγορικό περίπτερο παρουσιάζεται προσομοίωση σουίτας και καθισμάτων της Πρώτης θέσης, που είναι διαθέσιμα στα τελευταία αεροσκάφη της Emirates, τύπου 777-200 ,777-300ER και A380. Η χρήση οπτικοακουστικού εξοπλισμού συμπληρώνει το εντυπωσιακό περίπτερο, αποτέλεσμα 22,000 εξαντλητικών ωρών τεχνικής και δημιουργικής εργασίας.

Ο κ. Nabil Sultan, αντιπρόεδρος της Emirates, σε θέματα Εμπορικής Δραστηριότητας στην Ευρώπη, πρόσθεσε: “Παρά το γεγονός ότι η παγκόσμια τουριστική βιομηχανία έχει επηρεαστεί από την οικονομική κρίση, η Emirates συνεχίζει τη δυναμική της ανάπτυξη, έχοντας ως βασικό στόχο την εδραίωσή της στην αγορά. Εφαρμόζουμε μία ιδιαίτερα προσεγμένη τιμολογιακή πολιτική, προκειμένου να εξασφαλίζουμε ότι τα προϊόντα και οι υπηρεσίες μας παραμένουν ελκυστικά, κατανοώντας το γεγονός ότι οι πελάτες μας είναι οικονομικά συγκρατημένοι τη συγκεκριμένη περίοδο”.

Επιπλέον αξίζει να σημειωθεί ότι η Emirates Airline που έχει έδρα το Ντουμπάι, ανακοίνωσε προ 10 ημερών τη δεύτερη καθημερινή πτήση της για Αθήνα η οποία θα ξεκινήσει στις 29 Μαρτίου. Η καινούργια πτήση ΕΚ103 θα αναχωρεί από το Ντουμπάι στις 17:30 και θα φτάνει στην Αθήνα στις 21:30. Η πτήση επιστροφής, ΕΚ 104, θα αναχωρεί από την Αθήνα στις 23:00 και θα φτάνει στο Ντουμπάι στις 04:25.

Υπεύθυνη Ύλης - Travel Media Applications | Ιστοσελίδα | + Άρθρα

Η Τατιάνα ελέγχει καθημερινά τη ροή των εισερχόμενων ειδήσεων και επιμελείται την ύλη που δημοσιεύεται στο δίκτυο των TravelDailyNews.

Ετικέτες
25/04/2024
24/04/2024
23/04/2024
22/04/2024
19/04/2024
18/04/2024