Τελευταία νέα
ΑρχικήΕκθέσειςΟ Δήμος Σκιάθου στην BOOT – Επένδυση στον ποιοτικό θεματικό τουρισμό
Διεθνής Έκθεση Τουρισμού

Ο Δήμος Σκιάθου στην BOOT – Επένδυση στον ποιοτικό θεματικό τουρισμό

Η «Βοοt» με σχεδόν 2.000 εκθέτες και 250.000 επισκέπτες είναι σημείο αναφοράς για ολόκληρη τη βιομηχανία του θαλάσσιου κλάδου.

Στη διεθνή έκθεση για τον θαλάσσιο τουρισμό, «Bοοt Dusseldorf 2023», που διεξάγεται από τις 21 μέχρι τις 29 Ιανουαρίου 2023, στο Ντίσελντοφ της Γερμανίας συμμετείχε ο Δήμος Σκιάθου ως συνεκθέτης του ΕΟΤ. Στην έκθεση, στην οποία ο Δήμος Σκιάθου συμμετείχε για πρώτη φορά,  εκπροσωπήθηκε από τον δήμαρχο, Θοδωρή Τζούμα, και τον αντιδήμαρχο Τουρισμού, Διαμαντή Μαθηνό.

→Πώς η Σκιάθος «άνοιξε» προς νέες τουριστικές αγορές μέσα σε δύο χρόνια

Η «Βοοt» με σχεδόν 2.000 εκθέτες και 250.000 επισκέπτες είναι σημείο αναφοράς για ολόκληρη τη βιομηχανία του θαλάσσιου κλάδου. Aπεικονίζει όλο το φάσμα των ειδών και δραστηριοτήτων, που σχετίζονται με τη θαλάσσια αναψυχή (θαλάσσια αθλήματα, θαλάσσιες δραστηριότητες, σκάφη) καθώς και τις παρεχόμενες υπηρεσίες γύρω από αυτή (θαλάσσιες μαρίνες, θαλάσσιος τουρισμός).

Ο Δήμος Σκιάθου επενδύοντας στην ανάπτυξη και ανάδειξη του θαλάσσιου τουριστικού προϊόντος, συμμετείχε στην κορυφαία έκθεση θαλάσσιου τουρισμού με σκοπό την ανάδειξη των  θαλάσσιων δυνατοτήτων και εμπειριών που προσφέρει η Σκιάθος. Στο πλαίσιο των εργασιών της έκθεσης και σε ειδικά διαμορφωμένο χώρο στο Hall Destination ο δήμαρχος και ο αντιδήμαρχος τουρισμού πραγματοποίησαν παρουσίαση του προορισμού στο κοινό με αναφορά στα συγκριτικά πλεονεκτήματα και τις ξεχωριστές δυνατότητες που προσφέρει η Σκιάθος.

Επίσης, πραγματοποιήθηκε συνάντηση με τον διοργανωτή της έκθεσης, Πέτρο Μιχελιδάκη, ώστε του χρόνου να είναι ακόμη πιο δυναμική η παρουσία της Σκιάθου στην έκθεση καθώς και σημαντικές συναντήσεις με τουριστικούς πράκτορες, όπως ο γερμανικός τουριστικός πράκτορας, Schauinsland Reisen, και δόθηκε ραδιοφωνική συνεντεύξη στον antenna Frankfurt με σκοπό την παρουσίαση και προβολή  του τουριστικού προϊόντος.

«Επενδύουμε στον ποιοτικό θεματικό τουρισμό και  στη συγκεκριμένη περίπτωση, στον θαλάσσιο τουρισμό, προβάλλοντας τις ξεχωριστές δυνατότητες και εμπειρίες που προσφέρει η Σκιάθος στους επισκέπτες μέσα από ένα  μοναδικής  ομορφιάς φυσικό περιβάλλον. Θα συνεχίσουμε μέσα από εξαιρετικές συνεργασίες για να πετύχουμε το καλύτερο δυνατό αποτέλεσμα για τον τόπο. Ευχαριστούμε θερμά τη Διευθύντρια του γραφείου ΕΟΤ στη Γερμανία, Νικολέτα Λεκανίδη, και τη συνεργάτιδά της, Αρετή Πρίνου, για την υποστήριξη του και την εξαιρετική συνεργασία σε όλα τα στάδια συμμετοχής του Δήμου στη έκθεση» δήλωσε ο δήμαρχος Σκιάθου.

TraveldailyNews Greece & Cyprus | + Άρθρα

Στην πρώτη γραμμή της ενημέρωσης, δημοσιογράφος σε καθημερινές e-εφημερίδες και απόφοιτη του τμήματος δημοσιογραφίας και ΜΜΕ του Αριστοτέλειου Πανεπιστημίου Θεσσαλονίκης.

21/06/2024
20/06/2024
19/06/2024
18/06/2024
17/06/2024
14/06/2024