Τελευταία νέα
ΑρχικήΕκθέσεις“Η περιπέτεια ξεκινά εδώ!”: H 45η Διεθνής Έκθεση Τουρισμού Βελιγραδίου, 22-25 Φεβρουαρίου 2024
Εκθέσεις

“Η περιπέτεια ξεκινά εδώ!”: H 45η Διεθνής Έκθεση Τουρισμού Βελιγραδίου, 22-25 Φεβρουαρίου 2024

Belgrade Fair

Η Έκθεση Τουρισμού του Βελιγραδίου αποτελεί την πιο σημαντική ετήσια εκδήλωση για την προώθηση, την ανάπτυξη και τη βελτίωση της τουριστικής βιομηχανίας στην περιοχή.

Η 45η Διεθνής Έκθεση Τουρισμού Βελιγραδίου θα πραγματοποιηθεί από τις 22 έως τις 25 Φεβρουαρίου 2024, στον εκθεσιακό χώρο Belgrade Fair.

Belgrade Fair

Υπό το σλόγκαν “Η περιπέτεια ξεκινά εδώ!” θα προωθηθούν νέοι προορισμοί και προσφορές, εγχώριες και ξένες μονάδες διαμονής, τουριστικές περιοχές και αξιοθέατα. Παραδοσιακά, η έκθεση θα φιλοξενήσει τα σημαντικότερα ταξιδιωτικά γραφεία, ενώσεις, οργανισμούς, ξενοδοχεία, τουριστικά κέντρα, εταιρείες μεταφορών και διεθνείς τουριστικούς πράκτορες της ευρύτερης περιοχής.

Η Έκθεση Τουρισμού Βελιγραδίου διαδραματίζει κρίσιμο ρόλο στην προώθηση τουριστικών συμφωνιών και δυνατοτήτων, στην προσέλκυση επισκεπτών σε νέους προορισμούς και στην τόνωση της οικονομικής δραστηριότητες που πραγματοποιούνται κατά τις ημέρες της έκθεσης, με αντίκτυπο σε ολόκληρο το τουριστικό έτος.

Υπό την “ομπρέλα” της Έκθεσης Τουρισμού θα πραγματοποιηθεί και η 19η Διεθνής Έκθεση Ξενοδοχειακού και Εξοπλισμού Εστίασης, HORECA-EQUIPMENT, η οποία θα συγκεντρώσει πολυάριθμες εγχώριες και ξένες εταιρείες από διάφορους τομείς που σχετίζονται με αυτούς τους κλάδους – παραγωγή και πώληση ξενοδοχείων και εστίασης. έπιπλα, εξοπλισμός κουζίνας, εστιατόρια και μπαρ, διανομείς κλινοσκεπασμάτων και πετσετών, προμήθειες καθαρισμού, κατασκευαστές τροφίμων και ποτών και πολλά άλλα.

Το πολυκλαδικό εκθεσιακό γεγονός θα προσφέρει σε όλους τους συμμετέχοντες -και τους επισκέπτες- δικτύωση και επιχειρηματικές επαφές, προσφέροντας ευκαιρίες για γνωριμίες και δημιουργίες επιχειρηματικών σχέσεων και συνεργασιών για μελλοντική συνεργασία στον τομέα.

Επιπλέον, η επερχόμενη έκθεση θα συνεχίσει να παρέχει εκπαίδευση και ευαισθητοποίηση σχετικά με τις τουριστικές δυνατότητες, τονώνοντας την οικονομική δραστηριότητα και την τοπική οικονομία. Η Σερβία ιδιαίτερα έχει την ευκαιρία να προβάλει τις τουριστικές της δυνατότητες μέσω παρουσιάσεων, γευσιγνωσίας και επιδείξεων τοπικής κουλτούρας, φαγητού και παράδοσης.

Εκδότρια - Αρχισυντάκτρια - Travel Media Applications | Ιστοσελίδα | + Άρθρα

Η Βίκυ είναι συνιδρυτής της Travel Media Applications και υπεύθυνη για την αρχισυνταξία των TravelDailyNews Greece & Cyprus και TravelDailyNews International.
Στην εταιρεία έχει αναλάβει την οικονομική διεύθυνση.

26/04/2024
25/04/2024
24/04/2024
23/04/2024
22/04/2024
19/04/2024