Τελευταία νέα
ΑρχικήΕκθέσειςΘεαματική αύξηση όλων των μεγεθών στην έκθεση των ταξιδιών πολυτελείας

Θεαματική αύξηση όλων των μεγεθών στην έκθεση των ταξιδιών πολυτελείας

ΑΠΟΣΤΟΛΗ – ILTM 2003 KΑΝΕΣ: Με επιτυχία ξεκίνησε εχθές η 2η Διεθνής Έκθεση Τουρισμού πολυτελείας (International Luxury Travel Market – ILTM) που διεξάγεται από τις 9 έως 11 Δεκεμβρίου στις Κάνες της Γαλλίας, αντιπροσωπεύοντας την αφρόκρεμα `la creme de la creme` του παγκόσμιου τουρισμού πολυτελείας…

ΑΠΟΣΤΟΛΗ – ILTM 2003 KΑΝΕΣ: Με επιτυχία ξεκίνησε εχθές η 2η Διεθνής Έκθεση Τουρισμού πολυτελείας (International Luxury Travel Market – ILTM) που διεξάγεται από<...> τις 9 έως 11 Δεκεμβρίου στις Κάνες της Γαλλίας, αντιπροσωπεύοντας την αφρόκρεμα `la creme de la creme` του παγκόσμιου τουρισμού πολυτελείας και συγκεντρώνοντας 2.000 επαγγελματίες οι οποίοι διαχειρίζονται 20 εκατ. δολάρια, ποσό κατά 50% μεγαλύτερο από το σύνολο της βιομηχανίας παραγωγής προϊόντων πολυτελείας.

Μετά από την πρώτη πετυχημένη χρονιά η έκθεση σημείωσε αύξηση 78% στον αριθμό των εκθετών συγκεντρώνοντας 583 εκθέτες. Σύμφωνα με τους διοργανωτές παρόμοια αύξηση αναμένεται και στον αριθμό των επισκεπτών οι οποίοι είναι είτε φιλοξενούμενοι από τους διοργανωτές ως αγοραστές, καλύπτοντας όλα τα έξοδά τους, είτε πληρώνουν το καθόλου ευκαταφρόνητο ποσό των 250 ευρώ. Με αυτό τον τρόπο εξασφαλίζεται η ποιότητα των επισκεπτών και το μεγάλο ενδιαφέρον τους για ταξίδια πολυτελείας. Στόχος της ILTM, ακόμα και αν με αυτόν τον τρόπο χάσει ορισμένους πελάτες, είναι να γίνει η ακριβότερη τουριστική έκθεση του κόσμου προσελκύοντας έτσι αποκλειστικά τις επιχειρήσεις που δραστηριοποιούνται με αξιώσεις στην υψηλών απαιτήσεων αγορά των ταξιδιών πολυτελείας.

Κατά τη διάρκεια της έκθεσης έχουν προκαθοριστεί να πραγματοποιηθούν 25.000 ραντεβού μεταξύ 1200 διεθνών εκθετών και επισκεπτών μέσω ενός επαναστατικού ηλεκτρονικού συστήματος. Φέτος οι οργανωτές εφάρμοσαν ένα πρωτοποριακό ηλεκτρονικό σύστημα επιτόπιας επικοινωνίας αξίας 10.000 δολαρίων σύμφωνα με το οποίο ο χρήστης μπορεί να εντοπίζει μέσω ραντάρ τους διάφορους εκθέτες και επισκέπτες ώστε να καθορίζει ακόμα και `τελευταίας στιγμής` ραντεβού.

Εκδότης - Διευθυντής Σύνταξης - Travel Media Applications | Ιστοσελίδα | + Άρθρα

Συνεκδότης του TravelDailyNews Media Network από το 1999 που περιλαμβάνει τρεις εκδόσεις για τη Διεθνή αγορά, τις αγορές της Ασίας και του Ειρηνικού και την αγορά της Ελλάδας και της Κύπρου.

Είναι υπεύθυνος για την στρατηγική ανάπτυξη του δικτύου, τις συνέργειες, και τη διεθνή αγορά.

Ετικέτες
26/04/2024
25/04/2024
24/04/2024
23/04/2024
22/04/2024
19/04/2024