Τελευταία νέα
ΑρχικήΕναλλακτικός ΤουρισμόςΘεματικά ΠάρκαΝέα μπροσούρα από την Superfast Ferries

Νέα μπροσούρα από την Superfast Ferries

Νέα μπροσούρα σε μονόφυλλο κυκλοφόρησε η Superfast Ferries με τα πακέτα της για μεμονωμένους πελάτες στην Gardaland της Ιταλίας. Η Gardaland είναι το μεγαλύτερο θεματικό πάρκο της Ιταλίας και λειτουργεί […]

Νέα μπροσούρα σε μονόφυλλο κυκλοφόρησε η Superfast<.> Ferries με τα πακέτα της για μεμονωμένους πελάτες στην Gardaland της Ιταλίας. Η Gardaland είναι το μεγαλύτερο θεματικό πάρκο της Ιταλίας και λειτουργεί από τα τέλη Μαρτίου μέχρι τα τέλη Οκτωβρίου.
Επίσης δίνεται η δυνατότητα για προγραμματισμένες ομαδικές αναχωρήσεις και σε περίπτωση που οι ημερομηνίες δεν εξυπηρετούν μπορεί να οργανωθεί ειδικό ταξίδι σύμφωνα με τις ανάγκες του πελάτη.
Η μπροσούρα επίσης παρουσιάζει ειδικές προσφορές για τη Ρώμη, τη Φλωρεντία, τη Βενετία, το Μιλάνο, και τη Νάπολη σε οργανωμένα πακέτα με μεταφορά προς την Ιταλία με τα υπερσύγχρονα και πολυτελή ταχύπλοα της Superfast Ferries.

Εκδότρια - Αρχισυντάκτρια - Travel Media Applications | Ιστοσελίδα | + Άρθρα

Η Βίκυ είναι συνιδρυτής της Travel Media Applications και υπεύθυνη για την αρχισυνταξία των TravelDailyNews Greece & Cyprus και TravelDailyNews International.
Στην εταιρεία έχει αναλάβει την οικονομική διεύθυνση.

Ετικέτες
08/12/2023
07/12/2023
06/12/2023
05/12/2023
04/12/2023
01/12/2023